Izmenjen dosadašnji način komunikacije JKP „Čistoća i zelenilo” Zrenjanin sa korisnicima

Podeli:

Za vreme trajanja vanrednog stanja izmenjen je dosadašnji način komunikacije JKP „Čistoća i zelenilo” Zrenjanin sa korisnicima!
Izmene se odnose na podnošenje zahteva i reklamacija, kao i na mogućnost dobijanja servisnih i informacija vezanih za aktivnosti preduzeća.
Sva komunikacija korisnika sa preduzećem obavljaće se putem mejlova adrese: reklamacije@jkpciz.co.rs, office@jkpciz.co.rs i kontakt telefona 023/522-350, 023/523-640 i besplatne Info linije 0800-000-023.
Na navedene mejl adrese korisnici mogu podneti reklamacije, zahteve i molbe i dobiti sve potrebne servisne informacije.
Svi primljeni zahtevi i reklamacije biće zavedeni. O njihovom rešavanju korisnici će biti obavešteni. Ovo se odnosi i na do sada primljene, a nerešene reklamacije i zahteve korisnika. 
Sve informacije u vezi sa dugovanjima, uplatama i računima za usluge preduzeća, korisnici mogu da dobiju putem telefona Službe EOP-a,  023/522-350, local 115.
Račune za usluge Čistoće“ korisnici mogu, bez dodatnih troškova platiti, na blagajnama u sedištu preduzeća (Beogradska 17), na Lesnini i Bagljašu, u prepodnevnim časovima. „Čistoća“ moli korisnike da se pridržavaju uputstva o dozvoljenom broju osoba (jedna osoba) u objektu i međusobnog rastojanja od dva metra.
.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga