Iskoristite odlične popuste u zlatari Ormai

Podeli:

Zlatara Ormai u našem gradu uspešno radi već punu 81 godinu, imaju svoju proizvodnju i poznati su po izuzetno kvalitetnom nakitu. Nedavno su proširili svoj prostor, a samim tim i ponudu nakita i satova. Nalaze se u Savezničkoj br. 5, i  ovog proleća omogućili su vam da kvalitetan nakit kupite po izuzetno povoljnim cenama. Pripremili su popust na celokupan asortiman od 10% do 30%.

Ono što Zlatara Ormai posebno izdvaja iz svoje ponude su satovi svetski poznatih brendova kao što su: Lotus, Pierre Ricaud, Casio, Ice-watch, Sergio Tacchini, Seiko, Lrus, Paul Hewitt, Slazenger, Freelook, Polo Santa Barbara, Biggotti, Doxa, Daniel Klein i Ferucci.

Ono što takođe izdvajaju je izrada lančića sa imenom po vašoj želji, bogatu ponudu Swarowski nakita, Japanski gajeni biseri koji se savršeno uklapaju u prolećne boje i cucle sa Swarowski kristalima.

U nastavku pogledajte samo deo njihovog asortimana, možete ih posetiti na dobro poznatoj adresi u Savezničkoj broj 5, ovde možete saznati sve detalje u vezi popusta.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga