Humanitarni koncert za Milicu Knežević

Podeli:

Milica Knežević je sa nepunih šesnaest godina doživela tešku saobraćajnu nesreću zbog koje je ostala potpuno paralizovana. Od tog dana svaki njen pokret i najosnovnije potrebe svakog čoveka zavise od drugih ljudi. Uprkos situaciji u kojoj se našla ona na sve načine pokušava da nastavi život  onako kako bi trebalo da ga živi svaka mlada osoba . Upornošću i vežbanjem uspela je delimično povrati funkcije ruku i samim tim se delimično osamostalila, ali još uvek u mnogim stvarima zavisi od drugih ljudi. Njen najveći san i ono za šta se neumorno bori svaki dana, jeste njen fizički oporavak. Nažalost u Srbiji ne postoji ustanova na kojoj bi Milica nastavila sa adekvatnim vežbanjem i napredovanjem. Velika nada je rehabilitacioni centar za povrede kičme u Sjedinjenim Američkim državama u kojem bi ona mogla da se oporavi.

Milica Knežević

Čovek velikog srca koji organizuje ovu humanitarnu akciju je Stevica Nikolić Kocka. Njega su pozvali Milica i njen otac sa ciljem da im pomogne s obzirom na njenu zdravstvenu situaciju u kojoj se našla. Podstaknut situacijom u kojoj su se našli rešio je da pomogne tako što organizuje veliki Humanitarni koncert.

Mesečno za rehabilitaciju u Orlandu treba 6500 evra, a potrebno je više meseci kako bi se oporavila i što više ostane tamo to će joj zdravstveno stanje biti bolje. Koncert će se održati u hali sportova „Medison“ 18. decembra od 20:30h. Koncert su podržale mnoge poznate ličnosti iz muzičkog sveta. Nastupaće: Rada Manojlović, Tanja Savić, Boris Petrović, Bojan Bjelić, In Vivo, Topalko, Milica Todorović, Mirjana Aleksić, Saša Kapor, Nebojša Vojvodić i  For you bend.

Tanja Savic

Milica ima svoju facebook stranicu „Zelim da koracam, pomozite mi!“ možete je posetiti na ovom linku https://www.facebook.com/mwalkagain?fref=ts

in-vivo-e1341950113903

Topalko

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete, a želite  da pomognete možete kupiti kartu i tako izvršiti donaciju znajući da ste pomogli jednoj mladoj osobi željnoj života. Sva sredstva koja se prikupe biće namenjena za lečenje Milice Knežević.

Humanitarni koncert su podržali i poznati sportisti našeg grada kao što su : Ivan Lenđer, Minja  Najdanovski, Čaba Silađi.

Donacije se mogu kupiti u kafeu „Ultra“ u centru, u trafikama „Ultra viva“, prodavnici igračaka „Snopy“ i u „Gigi fast food“. Pozivamo ovom prilikom sve ljude dobre volje kao i preduzeća koji žele da pomognu Milici Knežević da to mogu uraditi i na sledeći način: uplatom na dinarski žiro račun:
KOMERCIJALNA BANKA AD BEOGRAD
Knežević Milica
205-9001011967581-55

žiro račun za uplate iz inostranstva:
COBADEFF
COMMERZBANK AG
FRANKFURT AM MAIN, GERMANY
Account with institution:
KOBBRSBG
KOMERCIJALNA BANKA AD BEOGRAD
Svetog Save 14
11000 Belgrade, Republic of Serbia

RS35205903101195908964
MILICA KNEZEVIC
PETRA SKUNDRICA 28
Cestereg, Republic of Serbia

Možete kontaktirati i telefonom: 064/075-19-29
ili na mail: milicaknezevic13@gmail.com

Odreknite se i Vi  ture pića ili kutije cigareta, pomozimo Milici da ponovo prohoda. Malo joj fali, a to malo smo MI!!!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga