Humanitarna štafetna trka

Podeli:

Humanitarna štafeta Subotica – Beograd sa 7 učesnika (trkača), učesnici bi trčali naizmenično, svi učesnici su punoletna lica, jedan učesnik trči deonicu od 5km, smena učesnika bi se odvijala na svakih 5km.

Početak humanitarne štafete je predviđen za 22.10.2022 start trke 06.00h polazak je od kružne fontane u centru Subotice, krajnja tačka odredišta je Beograd – Hram Svetog Save. Trkači trče starim putem, očekivano vreme dolaska u Perlez je 01 h iza ponoći, Čenta 2.30.Očekivano vreme do dolaska na krajnju tačku Beograd je 23.10.2022 između 08.00 i 10.00h.

Svrha ove štafete je skretanje pažnje javnosti na devojčicu Leonu Kovač rođenu 28.07.2020, prikupljanje sredstava se vrši preko humanitarne fondacije BUDI HUMAN Aleksandar Šapić pod rednim brojem 1125.
Da bi napredovala u lečenju potrebna su joj sredstva za specijalističke preglede i dijagnostiku, fizikalne, logopedske i defektološke tretmane, za hipoterapiju, kraniosakralnu terapiju, Tomatis tretmane, za laboratorijske analize, lekove, suplemente, vitamine, za ortopedska pomagala kao i za putne troškove i smeštaj.


Roditelji nisu u mogućnosti da obezbede adekvatnu količinu finansiskih sredstava koja su Leoni potrebna za lečenje pa na ovaj način održavanjem trke skrećemo pažnju svim humanim ljudima da im pomognu kako bi njihova devojčica rasla zdrava i srećna.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga