Grupa mladića pretukla jutros vozača školskih autobusa u Lapljem Selu

Podeli:

Rano jutros, grupa mladića srpske nacionalnosti, pretukla je vozača Gradskog saobrćajnog preduzeća Priština- Gračanica Slavišu Andrejevića, kada je školskim autobusom dovezao učenike u Laplje Selo.

Prema rečima Andrejevića, oni su najpre njemu i njegovim kolegama vozačima nudili rakiju, a kada su oni to odbili, mladići koji su po svemu sudeći bili u pripitom stanju, počeli su da ih vređaju i da se bahato ophode prema njima.

“Čekali smo na stajalištu ispred škole kolegu iz Brnjice, pošto se tu okupljamo. Naišao je auto marke “Audi” bele boje, iz koga su izašli šestorica mladića. Izvadili su flašu rakije i terali nas da pijemo, što smo mi naravno odbili , jer ne pijemo na radnom mestu. Moje kolege su zatim krenule autobusima. Ja sam ušao u autobus i hteo da krenem, ali mi nisu dozvolili, pa sam izašao iz autobusa i tada sam napadnut od strane trojice mladića. Dobio sam udarac u glavu i počeo da krvarim”, kaže Andrejević, koji je nakon napada zatražio pomoć u Xitnoj službi u Lapljem Selu, koja se nalazi u neposrednoj blizini škole.

Slučaj je prijavljen policijskoj stanici u Gračanici, a komandir policijske stanice Bratislav Trajković, potvrdio je za RTV Gračanica da su za sada privedena četvorica punoletnih mladića.

Prema poslednjim informacijama dvojica mladića su nakon ispitivanja puštena kući, a drugoj dvojici M.P. iz Gračanice i D.L. iz Ugljara, određen je pritvor od 48 sati.

Izvor, foto:rtg.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga