Glovo preuzeo platformu Donesi

Podeli:

Platforma za dostavu hrane, Donesi, prestala je sa dostavom porudžbina, a njihovo poslovanje preuzima Glovo, jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti dostave.  

Donesi od danas prestaje sa poslovanjem uskoro 30 gradova, a sav sadržaj aplikacije i web sajta već je prebačen na Glovo. Isto će se kroz nekoliko dana desiti i u glavnom gradu Srbije, Beogradu.  

Korisnici Donesi aplikacije u Srbiji će biti preusmereni na Glovo kroz personalizovane linkove, gde će jednostavan proces prijavljivanja biti moguć u samo nekoliko koraka. Istovremeno, korisnici Donesi web sajta će biti preusmereni na Glovo web sajt.  

Svi restorani koji su prethodno bili deo Donesi ponude sada su dostupni na Glovo aplikaciji, tako da korisnici Donesi platforme mogu i dalje uživati u svojoj omiljenoj hrani, piću i grickalicama. Glovo aplikacija sadrži više od 2.500 restorana u Srbiji, a pored hrane, Glovo se udružio sa Idea supermarketima i brendovima kao što su Tehnomanija, Aksa, Laguna, DM, Dr.Max i Gazprom  i Vulkan, a omogućava i dostavljanje namirnica i domaćih proizvoda, poput mesa i ribe, poklona, cveća, osvežavajućih pića i proizvoda za lepotu i negu, proizvoda za bebe, knjiga. 

Branimir Đurović, direktor Glovo Srbija, ovim povodom je izjavio: „Zadovoljstvo nam je da objavimo lepu vest, a to je da smo završili preuzimanje Donesi platforme u skoro svakom gradu i opštini u Srbiji. Naporno smo radili kako bismo obezbedili sav omiljeni sadržaj korisnika u najkraćem  vremenskom roku. Čvrsto  verujemo da ćemo spajanjem Glovo i Donesi sadržaja i operativne ekspertize u jednu platformu, uz minimalne promene u korisničkom iskustvu i sa više ponuda i promocija, korisnicima pružiti još bolji sveukupni  doživljaj i zadovoljstvo.“  

Glovo je u maju najavio da su sprovedena preuzimanja kompanija Delivery Hero grupe kako bi se proširio u centralnoj i istočnoj Evropi. 

Gradovi u Srbiji koji su u potpunosti prešli na Glovo platformu su: Niš, Novi Sad, Kragujevac, Pančevo, Subotica, Leskovac, Pirot, Smederevo, Sombor, Čačak, Šabac, Zrenjanin, Jagodina, Kraljevo, Kruševac, Požarevac, Sremska Mitrovica, Užice, Aranđelovac, Valjevo, Vranje, Vrbas, Vrnjačka Banja, Vršac, Zaječar.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga