Eko Step Pellet – greje, ne zagađuje i nagrađuje

Podeli:

Eko Step Pellet je prva srpska fabrika ekološkog peleta proizvedenog iz obnovljivih izvora energije i jedinstven je primer kompanije u istočnoj Srbiji koja poštuje visoke ekološke standarde proizvodnje i konstantno širi mrežu svojih poslovnih partnera i potrošača u zemlji i svetu. Zahvaljujuči strogim standardima kojih se pridržava u proizvodnji domaći pelet od 100 odsto bukovog drveta ovenčan je žigom „Čuvarkuća“ što potvrđuje izuzetan kvalitet i domaće poreklo, a dodeljuje ga Privredna komora Srbije.

Ova kompanija u periodu od 15.08.-20.12.2024. godine organizuje nagradnu igru i ovim putem poziva sve da učestvuju u istoj. Izvlačenje glave nagrade – FIAT 500 Hybrid je u decembru 2024.godine.

Detaljno objašnjenje pravila nagradne igre možete videti na https://www.ekostep-pellet.rs/novosti/eko-step-pellet-greje-ne-zagaduje-i-nagraduje

Takođe, informacije možete dobiti i putem e-mail adrese info@ekostep-pellet.rs ili pozivom na broj 012/430-200 svakog radnog dana od 08-18h.

U Zrenjaninu Eko Step Pellet možete kupiti u Stovarištu Savić.

Pravo učešća i mogućnost da osvoje neku od nagrada imaju sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) koja poseduju fiskalni račun ne stariji od 15.08.2024. godine, a koji se odnosi na kupovinu najmanje jedne palete eko step peleta u maloprodajnim objektima na teritoriji Republike Srbije. Na fiskalnom računu mora da stoji šifra peleta – pelet eko step. Paleta peleta proizvedenog od eko step pellet-a predstavlja 1.050 kg peleta upakovano u 70 džakova od kojih svaki džak ima po 15 kg. 

Učesnicama u  nagradnoj igri omogućeno je da počev od 15.08.2024. godine pa do 20.12.2024. godine na adresu EKO STEP PELLET – Srpskih vladara broj 3, 12300 Petrovac na Mlavi, Republika Srbija, šalju zatvorene koverte sa naznakom „Za Nagradnu igru“ sa sledećim sadržajem:

  1. fiskalni račun ne stariji od 15.08.2024. godine na kome stoji da je kupljena najmanje jedna paleta peleta EKO STEP PELLET;
  • isečena nalepnica na pakovanju pelete – „PROIZVEDENO U SRBIJI – ŽIG ČUVARKUĆA“, koja se nalazi na svakom pakovanju
  • da prilože papir sa čitko ispisanim nazivom (imenom ili nadimkom) profila sa društvene mreže Facebook ili Instagram sa kojeg je zapraćen zvaničan profil Priređivača Nagradne igra – Facebook profil:Proizvodnja i prodaja peleta  Instragram profil: eko_step_pellet_
  • da prilože papir sa čitko ispisanim ličnim podacima – ime, prezime, adresa stanovanja, broj telefona i JMBG;

Objavljivanje dobitnika nagrada biće vršeno na internet stranici https://www.ekostep-pellet.rs/  i to najkasnije u roku od 10 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada. Eko step pellet će objaviti broj fiskalnog računa koji je izvučen kao dobitni bez objavljivanja ostalih ličnih podataka dobitnika.

Eko Step Pellet želi da se na ovaj način, kroz dobar posao i saradnju, svi zabavimo i da nagrade svoje kupce. Zato pravac po Eko Step Pellet i možda baš vi osvojite Fiat 500 Hybrid.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga