Dženeral Solušin planira izgradnju pogona u Zrenjaninu

Podeli:

Grad Zrenjanin oglasio je na Javni uvid urbanističko-arhitektonski projekat za izgradnju pogona u radnoj zoni „Istok“ za investitora “ General Solutions SLN d.o.o.“, koji već posluje u tom gradu u zakupljenom prostoru.

Kako je objavljeno na sajtu grada, javni uvid traje do petka, 6. novembra, a na osnovu priložene dokumentacije, investitor planira izgradnju na parceli površine oko 1.600 kvadratnih metara.

general, solution
General Solution / Printskrin

Ti pogoni bi se nalazili neposredno uz pogone preduzeća „Novares“ i „ISKO“, na raskrsnici magistralnog puta Zrenjanin – Vršac i lokalnog tranzitnog puta ka pogonima „NIS-a“ i trening-centru te kompanije.

Investitor “ General Solutions “ u projektovanim pogonima planira da proizvodi metalne delove, sklopove i strukture i da pruža usluge pakovanja svih veličina za proizvodna postrojenja.

Naime, investitor pripada grupi vodećih kompanija u oblasti proizvodnje metala i prefabrikacije čeličnih i varenih komponenti za razne grane industrije u regionu i najveći deo proizvodnje izvozi na tržište Evropske unije.

Firma je osnovana u Zrenjaninu 2012. godine, posluje u zakupljenom prostoru nekadašnje fabrike tepiha „Proleter“ i zapošljava 92 radnika.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga