Država prodaje nekretnine u Zrenjaninu i Ečki

Podeli:

Država Srbija ponudila je na prodaju 29 nekretnina u više gradova i opština, objavila je Republička direkcija za imovinu.
vlada, republike, srbije, vlada, srbije
srbija.gov.rs

Državna imovina ponuđena na prodaju nalazi se u Zrejaninu, Bečeju, Plandištu, Nišu, Kragujevcu, Ečki, Bajmoku, Paraćinu, Arilju, Negotinu, Ražnju, Požarevcu, Gornjem Milanovcu, Soko Banji i teritoriji opštine Preševo.

Po najnižim cenama ponuđene su porodične stambene zgrade u Bajmoku i Pirotu, za nepunih dve odnosno hiljadu i po evra.

U Ečki, u ulici Banjalučka broj 20 prodaje se porodična stambena zgrada površine 114 m2 na katastarskoj parceli broj 2405/16 i zemljište koje čini navedena katastarska parcela, ukupne površine 6 a. Početna cena je 12.319,07 evra. 

U Zrenjaninu se prodaje dvosoban stan broj 2, površine 58 m2, u prizemlju stambene zgrade za kolektivno stanovanje, upisan je kao poseban deo zgrade broj 1, ulaz 1, u ul. Rada Končara br. 2, na katastarskoj parceli br. 5873/4, KO Zrenjanin I. Početna cena iznosi 30.019,32 evra. 

Neophodno je ostaviti depozit za učešće u postupku. Kompletan spisak i informacije možete pogledati ovde. 

Prodaja ove državne imovine obavlja se prikupljanjem pisanih ponuda koje se Republičkoj direkciji za imovinu mogu dostaviti do 26. marta a njihovo otvaranje zakazano je za 29. mart.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga