Do 30% popusta na vulkanizerske usluge u Auto – centru NN DB

Podeli:

Ova radnja počela je sa radom maja 1996. godine, a sada, nakon 25 godina uspešnog rada, njeni osnivači odlučili su da posao prepuste svojim sinovima. I zato je ova radnja nedavno dobila novo ime, sada je to Auto centar NN DB.

Naravno, ništa drugo nije promenjeno. Ili možda jeste? Iskustvo, obučenost i ljubaznost zaposlenih, kvalitet proizvoda i usluga, saradnja sa preko 1000 firmi, zahvalnost za pomoć državi u ratnim vremenima….sve ovo ostaje i izdvaja NN DB od ostalih vulkanizerskih radnji.

Dugogodišnja saradnja sa najvećim uvoznicima guma svih brendova se nastavlja po odličnim cenama. Sve što vam treba od jednog vulkanizera pronaći ćete u Auto –  centru NN DB.

Da li imate problem sa svojim vozilom, sa gumama, da li tražite odličnog i povoljnog vulkanizera? U tom slučaju Auto Centar NN DB je pravo mesto za vas. Kod njih ćete pronaći:
kompletan putnički, teretni i poljoprivredni program,
moto program,
prodaja svih vrsta guma,
ispravljanje felni,
balansiranje,
montaža,
hotel za gume,
i još mnogo toga.
Sve ove usluge trenutno su na popustu 20%, a vulkanizerska roba je na popustu 30%.
Uskoro će početi sa radom i samouslužna perionica za sve vrste vozila, koja će raditi 00-24h. U ponudi će biti i pranje od strane zaposlenih, dubinsko pranje, kompletna auto kozmetika.
Uskoro će u ponudi biti usluga „Vulkanizer na putu“, što će mnogo olakšati svim vozačima sigurnost na putu, jer će u svakom momentu moći da pozovu NN DB i da dobiju potrebnu pomoć.
Takođe, spremaju se i novine iz oblasti servisiranja vozila, tako da smo sigurni da ćete na jednom mestu moći da obavite gotovo sve što vam je potrebno za vaše vozilo.


I dok budete čekali da sve to bude gotovo možete sesti u kafić koji je u sklopu auto centra i u miru popiti kafu, sok, neki topli ili osvežavajući napitak, pročitati novine, vesti na telefonu ili kako god volite, uz svu moguću udobnost, wi-fi, muziku, klimu.


Auto centar NN DB nalazi se u Pančevačkoj BB, na putu za Beograd. Sve informacije možete dobiti pozivom na broj 023/523-023 ili 062/543-543
Radno vreme Auto centra NN DB je od ponedeljka do petka od 8-17h, a subotom od 8-14h.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga