Da vaš dom bude bezbedan – Black White video nadzor

Podeli:

Sigurnost naše porodice i imovine je uvek prioritet broj jedan. Bezbednosni izazovi u poslednje vreme su sve veći i postaje neophodno preduzeti određene mere kako bismo zaštitili ono što nam je najvažnije. Zato firma Black White, koja uspešno posluje u ovoj oblasti skoro punih 30 godina i uvek ide u korak sa vremenom, ima rešenja koja će vam pružiti sigurniji i bezbedniji dom. U svojoj ponudi imaju opremu za video obezbeđenje visokog kvaliteta za objekte poslovne i privatne namene.

Ukoliko razmišljate o ugradnji video nadzora u svom objektu firma Black White je pravo mesto za vas. U ponudi je širok izbor kamera i prateće opreme za video obezbeđenje, uvek su spremni da vas posavetuju oko pronalaženja najoptimalnijeg sistema za nadzor koji će najbolje odgovarati vašim zahtevima. Planovi, skice i montaža sistema radi se od strane licenciranog kadra i sve u skladu sa zakonom o Privatnom obezbeđenju, Pravilnikom i važećim tehničkim standardima u Republici Srbiji.

Postoje brojne prednosti zašto je dobro imati video nadzor kao vid zaštite.

Video nadzor objekta je sveobuhvatni sistem sigurnosti koji vam omogućava praćenje i snimanje aktivnosti oko vašeg objekta i na taj način obezbeđuje dodatni nivo zaštite i bezbednosti.

Kamere pružaju efikasno prepoznavanje bilo kakvih sumnjivih aktivnosti oko vašeg objekta. Bilo da je u pitanju provala, krađa, vandalizam….kamere beleže sve što se dešava i na taj način pružaju konkretne dokaze koji kasnije mogu biti vrlo korisni.

Prisustvo kamare deluje i kao efikasna prepreka za potencijalne uljeze. Sama činjenica da je objekat pod video nazdorom može sprečiti moguće neželjene događaje, čineći da objekat ima veći stepen sigurnosti.

Video nadzor pruža kontinuirano prećenje. Postoje i sistemi koji omogućavaju daljinsko praćenje i upravljanje putem pametnog telefona ili računara. Bez obzira gde se nalazite, imate mogućnost da pristupite kamerama i pratite šta se dešava u realnom vremenu.

Još jedna vrlo bitna stvar, video nadzor za objekte poslovne i privatne namene, je jednostavan za upotrebu. Black White ima za vas širok izbor kvalitetnih sistema i kamera koji se mogu prilagoditi vašim potrebama i zahtevima. Bez obzira na veličinu vašeg objekta, možete imati kontrolu nad svojom sigurnošću. Firma i zaposleni poseduju licence za vršenje poslova planiranja sistema tehničke zaštite i vršenje poslova montaže, puštanja u rad i održavanja sistema tehničke zaštite i obuke korisnika, cene su pristupačne jer se proizvodi uvoze direktno od proizvođača, roba se nalazi u njihovom magacinu tako da je odmah dostupna.

Firma Black White d.o.o. se nalzi u ulici Ive Lole Ribara br. 49, u Zrenjaninu. Radno vreme je od 09-16h radnim danima i subotom od 08-14h, a za sve potrebne informacije možete ih pozvati na brojeve: 023/510-441, 023/510-442, 069/510-44-00, 069/510-44-01 ili putem imejla: blackwhitezr@hotmail.com.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga