Click & Collect od sada i u PerSu marketima

Podeli:

DTL PerSu, omiljena komšijska prodavnica koja već 27 godina brine o potrebama svojih kupaca širom Vojvodine i Beograda, s ponosom najavljuje unapređenje web shop-a sa novom „Click & Collect“ funkcijom. Ova inovativna usluga omogućava DTL PerSu kupcima da brzo i jednostavno naruče neophodne proizvode putem interneta i preuzmu ih u najbližoj prodavnici.

Milica Milošević, direktor marketinga i komunikacija, izjavila je: „Uvođenjem “Poruči i pokupi” funkcije, želimo da našim kupcima omogućimo još lakši pristup našoj širokoj ponudi neophodnih proizvoda, naročito bele tehnike, kućnih aparata i sezonskih artikala poput baštenske garniture, bicikala, trotineta itd.  Svesni smo koliko je danas važno da kupovina bude jednostavna i efikasna, i ponosni smo što možemo da ponudimo ovu pogodnost našim vernim kupcima.“

Iz DTL PerSu marketa ističu brojne prednosti za potrošače i to:

1. Ušteda vremena: Kupci mogu naručiti proizvode online u bilo koje doba dana i preuzeti ih u najbližoj DTL PerSu prodavnici kad im to najviše odgovara

2. Širok asortiman: Pored standardne ponude u prodavnicama, naši online kupci sada imaju pristup još većem broju neophodnih proizvoda, uključujući specijalne i sezonske artikle.

3. Bez dodatnih troškova: Preuzimanje proizvoda u prodavnici je besplatno, što omogućava kupcima da izbegnu troškove dostave.

Ono što mi kao kompanija želimo jeste da budemo bliže našim potrošačima, da odgovorimo na njihove potrebe i da im olakšamo svakodnevnicu. Takođe, prepoznali smo benefite i za nas kao kompaniju: 

1. Povećanje dostupnosti: Naša mreža prodavnica širom Vojvodine i Beograda omogućava kupcima lakši pristup našim proizvodima, bez obzira gde se nalaze.

2. Optimizacija zaliha: Click & Collect funkcija omogućava efikasnije upravljanje zalihama i bolju alokaciju proizvoda u našim prodajnim mestima.

3. Povećanje online prodaje: Integracija web shopa sa fizičkim prodavnicama podstiče rast online prodaje i doprinosi sveukupnom poslovnom uspehu”, ističu iz kompanije.

„Naš tim je uvek fokusiran na pružanje najbolje usluge i iskustva kupcima. Uvođenjem Click & Collect usluge, ne samo da odgovaramo na potrebe savremenih potrošača, već i pokazujemo da shvatamo važnost u implementaciji omnichannel strategija. Od nedavno smo prisutni u na Woltu, a cilj nam je proširenje mreže prodavnica u narednom periodu“ dodala je Milica Milošević.

DTL PerSu će nastaviti da inovira i unapređuje svoje usluge kako bi kupcima pružili najbolje moguće iskustvo kupovine. Pozivamo sve da isprobaju novu Click & Collect funkciju i uživaju u jednostavnosti i pogodnosti koju ona donosi. Više na https://shop.persu.rs/poruci-pokupi/

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga