Čitaćete u novom izdanju lista Zrenjanin

Podeli:

Kao što znate, svake nedelje ekipa radio-televizije Santos razgovara sa novinarima lista Zrenjanin o temama i dešavanjima koje su obeležile prethodnu nedelju, a o kojima možete pročitati u najnovijem izdanju njihovog lista. Ovog puta smo razgovarali sa novinarkom Milanom Maričić o značajnim događajima o kojima ćete biti u prilici da čitate u ovonedeljnom broju lista.

Između ostalog, u okviru političkih tema, čitaćete o krivičnoj prijavi glavnog i odgovornog urednika lista Dalibora Bubnjevića zbog uznemiravanja koje je doživeo na manifestaciji Hercegovačko sijelo, istraživanje o fabrici vode, uklanjanju splava sa gradskog jezera i ostalim aktuelnim temama koje se tiču našeg grada. Saznaćete o rekonstrukciji fasada u centru grada, koja predstavlja jedan od gorućih problema, zbog potencijalnog ugrožavanja bezbednosti građana.

Pored toga, čitaoce lista Zrenjanin očekuju zanimljive nagrade igre. Ovo je kratak uvid o tome šta možete da očekujete u novom broju lista koji se već nalazi na brojnim prodajnim mestima.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga