BITNO OBAVEŠTENJE! Pretres i kontrola svih posetilaca na Danima piva

Podeli:

Odeljenje komunalne policije, inspekcijsko nadzornih poslova i vanrednih situacija će raditi u toku 30.  manifestacije “Dani piva” koja se u Gradu Zrenjaninu održava od srede 26. avgusta do nedelje 30. avgusta, pojačanim kapacitetom sa vanrednim dežurstvima u vreme najmasovnijih događanja.

DSC_0038_resize

U cilju da bezbednost sugrađana i svih posetilaca u toku trajanja manifestacije bude na najvišem mogućem nivou, dogovorena je čvrsta saradnja sa MUP-om i firmom “Patrol 023“ koja će obezbeđivati manifestaciju. Zajedničkim snagama kontrolisaće se unošenje zabranjenih predmeta na prostore predviđene za izvođenje programa.

Ovim putem obaveštavamo naše sugrađane i goste da će na Trgu slobode, Trgu Zorana Đinđića i Žitnom trgu biti STROGO ZABRANJENO UNOŠENJE HLADNOG I VATRENOG ORUŽJA, EKSPLOZIVNIH NAPRAVA I PETARDI KAO I STAKLENE AMBALAŽE. Na ulazima i prilazima trgovima će se vršiti kontrola i molimo sugrađane i goste manifestacije za strpljenje. Preporuka je Zrenjanincima da na manifestaciju ne dolaze kolima.

Pored redovnih kontrola, u cilju maksimalne bezbednosti vršiće se i kontrole rada i radnog vremena ugostiteljskih objekata kao i pozicije postavljanja letnjih bašti.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga