Asfaltirane još tri ulice u Mužlji, počela i izgradnja novog sportskog centra

Podeli:

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić posetio je u nedelju naselje Mužlja i zajedno sa svojim saradnicima i predastavnicima Mesne zajednice “Mužlja” obišao asfaltirane ulice, a zatim i gradilište budućeg sportskog centra. 

U tom delu grada asfaltirane su Đerdapska, Vinodolska i Makarska, za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno oko dva miliona dinara.

Gradonačelnik je podsetio da su prošle godine asfaltirane i obližnje – Lovćenska, Velebitska i Dinarska ulica. 

– Manje od godinu dana je prošlo od kada smo u ovom naselju asfaltirali još tri ulice. Veoma sam zadovoljan što smo i ove godine uspeli da izdvojimo sredstva i obezbedimo stanovnicima dobar put do svojih kuća, a koliko sam čuo, pojedine ulice presvučene su asfaltom nakon više od pedeset godina. Gradimo i otvoreni sportski centar ovde u Mužlji, biće to prelepo fudbalsko igralište, a vidite koliko već sada ima dece na ovom malom, pomoćnom terenu, tako da verujem da će ovo mesto biti novo stecište omladine sa teritorije grada – rekao je gradonačelnik Janjić.

Predstavnik Mesne zajednice Vladimir Komerdelj zahvalio je gradonačelniku i Gradu na obezbeđenim sredstvima i obavljenom poslu, istakavši da su stanovnici zadovoljni što su ulice do njihovih kuća asfaltirane, ali i zbog novog sportskog centra koji niče u tom delu Mužlje i koji će okupljati mlade, ne samo iz tog prigradskog naselja, već i sa teritorije celog grada.   

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga