NSZ filijala Zrenjanin: Sajam zapošljavanja sledeće nedelje

Podeli:

Nakon pauze od dve godine usled pandemije, Nacionalna služba za zapošljavanje Zrenjanin saopštila je da je počela pripreme za novi sajam zapošljavanja, manifestaciju koja u Zrenjaninu veoma uspešno povezuje poslodavce i nezaposlene radnike.

Nemogućnost organizovanja Sajma zapošljavanja usled pandemije virusa Korona konačno je otklonjena i sada su se stekli uslovi za novi susret poslodavaca i budućih radnika. Prema informacijama iz Nacionalne službe za zapošljavanje filijala Zrenjanin, Sajam zapošljavanja će se održati 26. maja sa početkom u 11 časova u Hali sportova Medison.

Nacionalna služba za zapošljavanje pozvala je sve zainteresovane da preuzmu prijavu za učešće na sajmu u prostorijama Filijala za zapošljavanje u Zrenjaninu, Novom Bečeju, Novoj Crnji, Sečnju i Žitištu, gde će ujedno dobiti i sve dodatne informacije u vezi sa istim. Oni su prošle godine, u vreme pandemije, organizovali prvi Virtuelni sajam zapošljavanja, koji se održao krajem maja. Na sajmu je obezbeđeno učešće 70 kompanija koje su tražile radnike a 7.500 registrovanih učesnika imalo je priliku da razgovara sa poslodavcima, od čega su mnogi dobili posao.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga