Tri predstave na repertoaru tokom vikenda

Podeli:

Na repertoaru NP „Toša Jovanović“ ovog vikenda naći će se čak tri predstave. Na Dramskoj sceni zrenjaninska publika će nakon dužeg vremena imati priliku da u petak, sa početkom u 20 časova, pogleda predstavu „Don Žuan“ u režiji Igora Vuka Torbice.

Dan kasnije, takođe na Dramskoj sceni, igraće se dramski klasik „Tramvaj zvani želja“. Početak je u 20 časova.

Za najmlađu publiku, u subotu 23.oktobra u 10 časov, biće izvedena „Ježeva kućica“ po tekstu Branka Ćopića.

Karte po ceni od 400 din za dramske (za studente, đake, penzionere i grupne posete cena karte je 300 din) i 200 din za lutkarske predstave mogu se kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta „Toša Jovanović” radnim danima (osim utorkom) i subotom od 10 č do 12 č i od 18 č do 20 č, odnosno subotom i nedeljom sat vremena pred početak predstave, ili rezervisati putem telefona 023/560-136 (biletarnica). Lica koja poseduju karticu „Cena minus za 3+” imaju 50% popusta na cenu karata.


Zbog uvedenih epidemioloških mera – nošenje maske, dezinfekcija ruku i držanje distance je obavezno. Pored toga, sve zainteresovane gledaoce molimo da karte REZERVIŠU pre igranja predstave isključivo putem telefona biletarnice (023/560-136) ili lično na biletarnici, zbog izbegavanja gužvi koje nisu u skladu sa epidemiološkim merama koje ograničavaju boravak ljudi u zatvorenim prostorima.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga