Zašto da te farbaju drugi, kada možeš sam!

Podeli:

Živimo u vremenu kada se brzo i lako prihvataju praktična rešenja koja su jednostavna i brzo završavaju posao. Sve manje prostora ostaje za kreativnost, improvizaciju i originalnost. Jednim pozivom za manje od pola sata može stići ručak na vašu adresu, torta za dečiji rođendan može biti kao iz bajke na šest spratova ako treba, majstori vam ceo stan mogu završiti za samo dan, dva…

U celoj priči nedostaje onaj vaš pečat i onaj dobar osećaj kada vi spremate, na vaš način sa puno ljubavi. Nekad to vizuelno neće zadovoljiti baš sve kriterijume ali će biti tako savršeno, originalno i samo vaše. Još ako uključite sve članove porodice, iako zaprljate celu kuhinju, imaćete najlepši ručak, malo krivu tortu gde je šlag mogao biti malo gušći, ali nema veze, to će biti najukusnija torta.

Sređivanje kuće ili stana biće veoma zabavno ukoliko zajedno sa članovima porodice birate boje, pa zatim podelite zadatke i krenete u akciju. Sve što vam je potrebno za jedan ovakav izazov imate u Farbari „Možeš sam“, koja se nalazi kod male pijace u Zrenjaninu, na adresi Jug bogana bb.

Farbara „Možeš sam“ ima apsolutno sve što vam je potrebno.

Tu su:

  • boje,
  • lakovi,
  • fasade,
  • šrafovska roba
  • ali i kompletna oprema koja će vam trebati.

Pažljivo birajte četke, valjke i ostale rekvizite kojima ćete ulepšati vaš dom. I ono što definitivno treba da znate da su najlepše boje one koje vi izaberete.

Oslobodite kreativnost u sebi, igrajte se bojama.

Značenje boja

Zelena boja opušta, relaksira, povezuje nas sa prirodom, simboliše početak, rađanje.

Plava simboliše slobodu, iskrenost, otvorenost i nekako inspiriše.

Ljubičasta odiše prefinjenošću, unosi mir, prisnost, posvećenost.

Crna je neophodna kako bi sve ostale boje imale dubinu i varijacije u nijansama. Ona je snažnog karaktera i reprezentuje formalnost, dostojanstvo, silu, konvencije i stabilnost.

Bela boja asocira na svež beli sneg i baršunaste oblake, a simbolizuje mir, pročišćenje, prosvetljenost, čistotu, nevinost i najviši nivo razumevanja.

Pored farbanja unutrašnjih zidnih površina osmislite i vašu dekoraciju. Neka odslikava vaš karakter, senzibilitet, tempo života i unese svu emociju i energiju koja vam je potrebna svakog dana.

Farbara „Možeš sam“ nalazi se kod Male pijace, na adresi Jug bodana bb u Zrenjaninu

https://www.facebook.com/Farbara-Mo%C5%BEe%C5%A1-sam-107634124880793/

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga