Rukometni derbi: ORK „Zrenjanin“ – RK „Nova Pazova“

Podeli:

U okviru trećeg prvenstvenog kola Druge lige Vojvodine, u nedelju, 3.oktobra, u hali „Medison“, sa početkom u 18 časova odigraće se rukometni derbi. Za dva nova boda boriće se ekipe iz našeg grada i Nove Pazove.

Domaćini, inače prošlosezonski prvaci Treće lige Vojvodine, očekuju zanimljivu utakmicu i pozivaju sugrađane da prisustvuju ovom sportskom događaju.

– Zaista vredno i predano radimo. Pred nama je nimalo lak zadatak, treba da savladamo protivnika koji je prošle godine igrao viši rang takmičenja. Očekujemo zanimljivu utakmicu, atraktivan rukomet, a verujem da ćemo uz ozbiljan pristup i podršku naše publike uspeti da osvojimo dva boda na našem parketu- rekao je Milan Todorov, trener ORK „Zrenjanin“.

Ekipa ORK „Zrenjanin“ nakon osvajanja titule

Iz ORK „Zrenjanin“ navode da su predani tome što rade, a posebno su ponosni na sjajnu komunikacu među upravom i takmičarima. Želja članova ovog zrenjaninskog kluba je da rukometu vrate stari sjaj i pozicioniraju ga više na lestvici sportova koji dobijaju medijsku pažnju, ali i pažnju javnosti. Pozivaju sve Zrenjanince da podržavaju lokalne klubove, da posećuju utakmice i time pospeše sportsko obrazovanje dece i omladine.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga