Prvi festival zdravog života u Zrenjaninu!

Podeli:

Udruženje građana „Zdrav Život“ iz Zrenjanina u saradnji sa Kulturnim centrom i prjateljima organizuje dvodnevni festival zdravog života! U Kulturnom centru Zrenjanina od 26. do 27. maja biće održan Festival Zdrav život. U emisiji Vikendica, voditeljka Dejana Tucić je razgovarala sa Goranom Belić, koja je zadužena za promociju festivala i Simom Salapurom, pomoćnikom gradonačelnika.


Za posetioce je otvoren od 10 do 20 časova. Bogat festivalski program obuhvatiće predavanja u maloj sali Kulturnog centra, u Amfiteatru posetioci sajma moći će od učesnika sajma da pogledaju i da se upoznaju sa tehnikama, učenjima i znanjima iz ove oblasti, dok će u Plankovoj bašti – parku kod KCZR-a izvoditi praktične vežbe iz ove oblasti.

Bićete u prilici da saznate više o ajurvedi, orgonitima, vežbate jogu i tai ći, zavirite u tajne majanskog kalendara, dr Feelgood će nam predstaviti svoje znanje i veštine, biće priče o tantri, reikiju, feng šuiju, transakcionoj analizi, lekovitom bilju, homeopatiji i još mnoštvo inspirativnih tema i predavača.

Program festivala:

Izvor: Zdrav život 1988

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga