Prvi festival vina u Zrenjaninu

Podeli:

U Aviv Parku predstojećeg vikenda posetioce očekuju fina vina i odabrani delikatesi, uz bogat muzički program.
Prvi festival vina u Zrenjaninu biće održan u petak i subotu 22. i 23. juna, u Aviv Parku i okupiće preko trideset odabranih izlagača iz cele Srbije, koji će se posetiocima predstaviti sa više od 150 različitih vina. Oba dana manifestacija se održava od 18 do 22 časa, dok muzički program počinje u 20h.
Posetioci će imati priliku da probaju bela, roze, crvena i penušava vina iz aktuelnih berbi uz ukusnu zakusku. Za zabavu u petak zadužen je Tiriri orkestar koji će nastupiti sa repertoarom popularne strane i domaće muzike, dok će u subotu gosti festivala uživati u džez svirci kvarteta Interserbian.
Ulaz na Festival za sve posetioce je besplatan, a vina će se degustirati isključivo iz oficijelnih vinskih čaša, koje će se iznajmljivati na ulazu.
Na sve veću popularnost vina i vinske kulture nisu imuni ni Zrenjaninci, pa je konačno došlo vreme da se i u našem gradu organizuje prava vinska manifestacija. Zahvaljujući ljudima iz Aviv Parka koji su prepoznali važnost ovog događaja, on će se održati u pravom ambijentu, pod pagodama i na pravim vinskim štandovima od drvenih bačvica, uz bogat program – istakla je Zdenka Kostić, programski koordinator manifestacije, dodajući da su festival prepoznali i vinari tako da će se posetiocima predstaviti prava vinska elita, sa nekim od najpoznataijih i najkvalitetnijih vina iz cele Srbije.
U partnerstvu sa Aviv Parkom, organizaciju festivala potpisuje agencija Puna Jedra Communications, dok je medijski pokrovitelj vinski i gurmanski magazin Vino & Fino.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga