Pred ljubiteljima sporta teška odluka- Fantastičan sportski vikend u Zrenjaninu

Podeli:

Glavni sportski događaj ovog vikenda svakako predstavlja “Grand Prix – Kup Zrenjanina 2021”, sportska manifestacija koja se nalazi u zvaničnom kalendaru Evropske plivačke federacije. Zbog globalne pandemije korona virusa, ovogodišnji Grand Prix okupiće manji broj takmičara, ali organizatori ističu da su zadovoljni i da je sve organizovano u skladu sa porpisanim epidemiološkim merama.

U Kristalnoj dvorani će odbojkašice „Kleka“ će, u okviru petog kola Super lige, odmeriti snage sa ekipom „Uba“. Početak utakmice zakazan je za 20 časova.

Ljubitelji košarke imaće priliku da podrže košarkaše „Proletera“ u subotu od 16 časova u Kristalnoj dvorani. Zrenjaninska ekipa će u sklopu petog kola Lige Srbije dočekati beogradski „Beovuk“. Odmah po završetku košarkaške utakmice sledi rukometni spektakl. Rukometaši „Proletera“ će se boriti sa ekipom „Partizana“ u okviru sedmog kola Arkus lige.

Sportski vikend u Zrenjaninu završava se košarkaškom utakmicom petog kola Druge srpske lige. Na parketu će se naći ekpe zrenjaninskog „Bagljaša“ i subotičkog „Spartaka“.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga