Humanitarni Golf turnir – osamnaesti „Golf day“

Podeli:

Pozovamo Vas na tradicionalno porodično druženje rotarijanaca i prijatelja rotarija:

OSAMNAESTI „GOLF DAY“

U organizaciji RC Zrenjanin, koje će se održati na golf terenima Golf kluba „Centar“, dana 02.06.2018. sa početkom u 9 časova za učesnike golf turnira i od 11 časova za ostale goste.

„Golf day“ je najstarija akcija Rotary kluba Zrenjanin na kojoj možete uživati u prelepom ambijentu Golf kluba centar, oprobati svoje veštine u golfu i drugim sportovima, uz druženje sa brojnim rotarijancima, rotaraktovcima kao i sa prijateljima naše organizacije.

Cilj organizovanja osamnaestog golf day-a biće kao i svake godine plemenit, te sva prikupljena sredstva idu u fond iz koga će se finansirati odlazak četvoro najboljih učenika iz Zrenjanina u omladinski kamp Mojca u Sloveniji, gde će se družiti sa decom prijateljskih klubova iz Zagorja (RC Zagorje Kum), Brčkog (RC Brčko) i Ulcinja (RC Ulcinj).

Takođe, pozivamo Vas da kao i proteklih godina ponesete i poklonite knjigu, sve prikupljene knjige biće donirane školskoj biblioteci neke od osnovnih škola iz Zrenjanina.

Program:

Za golfere, učesnike Humanitarnog Rotary golf turnira
09.00 Zagrevanje
09.45 Pozdravni govor
10.00 Start turnira (shot gun)
14.30 Završetak turnira

Za sve ostale goste Rotarijance i članove porodice, prijatelje 
11.00 Prijem gostiju uz koktel dobrodošlica (piće, kanapei)
12.00 Golf demo čas za sve zainteresovane, uz takmičenje u patovanju
Nakon toga do 1500 organizovana takmičenja u odbojci, boćanju, pikadu i badmintonu

15.00 Zajednički ručak i druženje uz muziku i dodela nagrada učesnicima Humanitarnog golf turnira i pobednicima u ostalim rekreativnim sportovima.

Predviđeno je da oko 19 časova bude završen 18-ti Golf Day.

Kotizacija:

Za učesnike Humanitarnog golf turnira: 4.000 rsd. Kotizacija pokriva: loptice za trening, energetski paket (sendviči, voćka, čokoladica i voda), zajednički gala ručak i 1. piće gratis od sponzora.

Za ostale goste: 2500 dinara za odrasle, 1800 dinara za članove Rotarakt i besplatno za decu do 12
godina. Kotizacija pokriva: korišćenje terena golf kluba „Centar“, angažovanje profesionalnih učitelja golfa, koktel dobrodošlice uz gratis piće i kanapee, organizaciju rekreativnih takmičenja, zajednički gala ručak i 3 bona za piće po izboru).

Tereni se nalaze odmah pored magistralnog puta Novi Sad-Zrenjanin (15 km od Zrenjanina, odnosno 35 km od Novog Sada, sa leve strane puta gledajući iz pravca Novog Sada).

Dress code: „sportski“

Svoj dolazak možete da potvrdite do 28.05.2018. godine na e-mail: petar.cuk1952@gmail.com ili telefone: 063/527-958 ili 063/531-179.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga