Popravite svoj omiljeni komad nakita ili sat u zlatari Ormai

Podeli:

Zlatara Ormai ima iskusvo dugačo više od osam punih decenija u izradi nakita i na daleko su poznati po kvalitetu u izradi nakita i pružanju svojih usluga. Iskusni majstori ovde repariraju i popravljaju sve vrste oštećenog nakita od zlata ili srebra, kao i neispravne satove. 

Žene često gube šrafiće za minđuše, narukvice ili ogrlice znaju da se pokidaju, prstenje da napukne, povremeno nakit treba i očistiti, ispolirati…Ništa od ovoga ne treba da vam predstavlja veliki problem i ne treba da zaboravite na neki, možda i omiljeni, komad nakita. Iskusni majstori iz Zlatare Ormai sve ovo mogu da poprave.

 “Popravljamo minđuše, prstenje, orglice, narukvice… Sve što je od zlata i srebra može da se popravi. Ako je, recimo prsten mali može da se poveća, ako je veliki može da se smanji. Ukoliko su ogrlica ili narukvica pukle možemo da ih zavarimo. Takođe, ukoliko je ispao kamenčić iz prstena, ogrlice, minđuša, narukvice i to može da se popravi tako što ubacujemo nov kamen. Takoreći, vršimo sve vrste popravki nakita. Popravke traju od jednog do tri dana, zavisno od toga šta treba da se uradi. U našim zlatarama rade vrhunski majstori sa dugogodišnjim iskustovom. Takođe, kod nas možete doći da očistite svoj nakit i vratite mu prvobitni sjaj“, ističu u zlatari Ormai. 

Zlatara Ormai u svojoj ponudi ima i zaista veliki izbor satova vrhunskih i svetski poznatih marki. Stoga, u okviru zlatare postoji i servis satova. Zameniće baterije u svim vrstama satova, zameniće narukvice. Imaju veliki izbor kožni, silikonskih i metalnih narukvica. Ukoliko je kvar na mehanizmu ili nekom drugom delu na satu i to će popraviti u najkraćem mogućem roku.

Zato, ukoliko vam je potrebno sređivanje nakita ili satova, slobodn se zaputite u Zlataru Ormai, bez brige da možda ipak neće moći da reše problem. Nalaze se u Savezničkoj ulici broj 5 i 5/1. U pitanju su dva lokala, jedan pored drugog, jedan je specijalizovan za prodaju zlatnog nakita, a u drugom možete kupiti srebrni, čelični, Swarovski nakit ili sat. Deo ponude možete pogledati na sajtu www.zlataraormai.com, ili na Facebook stranici i Instagram profilu. Ipak, preporučujemo da se prošetate do njih, jer ćete tamo tek osetiti pravu draž svega što svetluca na neki poseban način. Plaćanje je moguće i na rate preko penzionog fonda, na 12 mesečnih rata bez kamate putem čekova ili administrativne zabrane.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga