Nova crna boja!

Podeli:

Pred kraj svake sezone vodi se polemika koja bi to boja bila adekvatna da postane vodeća za predstojeću sezonu. O njoj se raspravlja čak dve godine unapred. Ali ko to i kako odlučuje koja boja će biti nova crna?

Kako god da okrenete sve što je  lepo počinje na Menhetnu pa i ovako teške odluke.  Iz palete boja kojoj kraja nema treba odabrati samo jednu, onu koja će zaludeti kupce i proizvođače. Dizajneri će je uvrstiti u što većoj meri u kolekcije. Ovde zadnju reč ima Američka asocijacija tekstilnih boja u čijim se prostorijama dva puta godišnje sastaju najuticajniji kreatori, poznati dizajneri i proizvođači tkanina. Ukus kupaca se predviđa čak dve godine unapred, a boje koje se izaberu šalju se pretplaćenim članovima.

Načula sam negde da će tu čast ove godine imati ni manje ni više nego žuta.

Ja sam se obradovala, a vi?

 

https://drammmaqueen.weebly.com/fashion-dictionary/mucho-gaucho
Foto:Drammma Queen Blog by Milarsi

 

Žuta boja je magnet za poglede i zbog toga je stilisti toplo preporučuju smelim osobama koje ’’pucaju ’’ od samopouzdanja. To je boja  koja traži pažnju i nije za one stidljive. Preporučuje se da imate samo jedan komad u toj boji koji možete kombinovati sa belom, teget, crnom i sivom.

 

https://drammmaqueen.weebly.com/fashion-dictionary/mucho-gaucho
Foto:Drammma Queen Blog by Milarsi

 

Ukoliko baš i niste previše hrabri odlučite se za žuti aksesoar i uvek upamtite-manje je više. Nemojte je ostaviti samo za leto, pokažite da i zima može da bude topla bar u očima prolaznika koji vas posmatra.

Da li su pravila isključivo tu da bi nas udavila ili su ipak tu da nam pomognu da izgledamo što bolje?  Nošenje žute ima svoja i ukoliko želite da izgledate savršeno savetujem vam da ih sledite. Koja nijansa žute vama odgovara određuje upravo vaš ton vaše kože!

 

https://images.searchhttps://drammmaqueen.weebly.com/fashion-dictionary/mucho-gaucho.yahoo.com/search/images;_ylt=AwrB8puVrXxa1TAAUuaJzbkF;_ylu=X3oDMTBsZ29xY3ZzBHNlYwNzZWFyY2gEc2xrA2J1dHRvbg--;_ylc=X1MDOTYwNjI4NTcEX3IDMgRhY3RuA2NsawRiY2sDMTEzMWFtbGQ3bTdncSUyNmIlM0QzJTI2cyUzRHM4BGNzcmNwdmlkA0VxYzBzekV3TGpFUWpDcTFXbnNlR2dWY01UQTVMZ0FBQUFEdnIwajcEZnIDdGlnaHRyb3BldGIEZnIyA3NhLWdwBGdwcmlkAzhaLjBCYzFTUXplQTZMQkJ2c1lKbUEEbXRlc3RpZANudWxsBG5fc3VnZwMxMARvcmlnaW4DaW1hZ2VzLnNlYXJjaC55YWhvby5jb20EcG9zAzAEcHFzdHIDBHBxc3RybAMEcXN0cmwDMTMEcXVlcnkDY29sb3IgcGFsbGV0cwR0X3N0bXADMTUxODEyMDM1MwR2dGVzdGlkA251bGw-?gprid=8Z.0Bc1SQzeA6LBBvsYJmA&pvid=Eqc0szEwLjEQjCq1WnseGgVcMTA5LgAAAADvr0j7&p=color+pallets&fr=tightropetb&fr2=sb-top-images.search.yahoo.com&ei=UTF-8&n=60&x=wrt
Foto: Kako uklopiti razne nijanse žute sa ostalim bojama.

 

 

Za bleđe tonove preporučuje se žuta nijansa narcisa. Jarka nijansa žute je za one sa toplijim tonom kože, dok se za one hladnijeg tona preporučuje boja meda. Ukoliko je vaša kože tamnog ali toplijeg tona nosite senf žutu ona će istaći vaš ten. Ako je vaš ton kože toplo bled odlučite se za predivnu citrusno žutu. Kanarinac žuta  dobro će izgledati na koži neutralnog i tamnijeg tona, dok će se srednje nijanse žute odlično družiti sa svetlijim i neutralnim tonom. Zlatne nijanse rezervisane su za one srednjeg i toplog tona.

Predstavila sam vam 50 nijani žute. Koja je vaša?

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga