Dekorativni detalji koji će ulepšati vaš dom

Podeli:

Polako sređujete svoj dom i pripremate ga za one hladnije dane ali i praznike koji se bliže.

Bavite se detaljima koji će uneti toplinu u vaš dom i učiniti ga ušuškanim mestom gde ćete popodne uživati u omiljenoj kafi sa svojom porodicom.

Vodimo vas do Salona Bela breza, gde na jednom mestu možete pronaći predivne dekorativne predmete koji će promeniti izgled vaše kuhinje, dnevne ili spavaće sobe. Razni unikatni predmeti očaraće vas na prvi pogled a prepoznaćete i one koji su nekako baš stvoreni za vaš dom.

Pored dekorativnih predmeta tu su i razne ugaone garniture, fotelje, sofe, ležaji koji će vam pružiti maksimalnu udobnost. Za one koji tragaju za praktičnim rešenjima kada je reč o odlaganju garderobe, tu su plakari, komode, police originalnog dizajna i raznih dimenzija. Nameštaj po meri je nešto što se pokazalo kao najpraktičnije rešenje gde je maksimalno iskorišćen kompletan prostor a profesionalan tim u Beloj brezi ga izrađuje po vašoj želji i meri. Pored kuhinja, sve češće se izrađuju i plakari za spavaće, radne sobe pri čemu se postiže maksimalna funkcionalnost i dobra organizacija. Lepo je kada svaka stvarčica ima svoje mesto, zar ne?

Salon Bela breza nalazi se na adresi Koče Kolarova 37

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga