Zrenjanin od sutra do nedelje domaćin XXVIII međunarodnog plivačkog takmičenja

Podeli:

Grad Zrenjanin i Plivački klub “Proleter” od sutra do nedelje, 31. oktobra, domaćini su XXVIII tradicionalnog međunarodnog plivačkog mitinga “Grand Prix – Kup Zrenjanina 2021”, koji se nalazi u zvaničnom kalendaru Evropske plivačke federacije. Ovo sportsko takmičenje, koje će se održati na Gradskom bazenu, najavili su danas predstavnici organizatora i Grada Zrenjanina, a novinarima su se obratili generalna sekretarka Sportskog saveza grada Vukosava Đapić Atanacković i generalni sekretar PK “Proleter” i direktor takmičenja Dragan Jocić.

Kao i na svakom mitingu, u Zrenjaninu će i ovoga puta nastupiti pojedina zvučna plivačka imena iz regiona, reprezentativci Mađarske, Makedonije, Slovenije i iz srpskog plivanja, a o kvalitetu rezultata na takmičenju u prethodnom periodu svedoči mnogo oborenih nacionalnih rekorda, kao i rekorda mitinga.

Takmičenje traje od sutra do nedelje, a svakoga dana su na programu kvalifikacione trke, s početkom u 10 časova, dok su za večernje termine predviđena polufinala i finala, s početkom u 18 časova. Svečano otvaranje mitinga predviđeno je za sutra, 28. oktobar, u 17:45 časova.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga