Zlatna odličja za Mlekoprodukt na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu

Podeli:

Na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, otvorenom u subotu, 21. maja,  kompanija Mlekoprodukt ostvarila je zapažen uspeh koji je još jednom potvrdio lidersku ulogu ove kuće u srpskoj industriji mlečnih proizvoda: polutvrdi sir Biser Selekta trapist i tvrdi Biser Selekta ovčiji sir osvojili su velike zlatne medalje i proglašeni su za šampione u svojoj grupi proizvoda. Uz ova dva sira, još tri proizvoda ovenčana su velikim zlatnim medaljama: Biser Maslac, Biser Perfetta i Biser kačkavalj krstaš. Pet velikih zlatnih medalja i ukupan broj bodova koji su osvojili proizvodi Mlekoprodukta doneli su ovoj kompaniji još jedno priznanje – Pehar Novosadskog sajma.

U ime kompanije Mlekoprodukt, nagrade je na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, jednoj od najprestižnijih i najstarijih manifestacija ove vrste u zemlji, u subotu preuzela tehnička direktorica Gordana Mačak, nosilac titule doktora nauka u oblasti prehrambene tehnologije i mikrobiologije, a koja u Mlekoproduktu radi već 30 godina.

Do 27. maja na Novosadskom sajmu predstaviće se 1.100 izlagača iz 21 zemlje, i to nakon dvogodišnje pandemijske pauze. Izuzetno zapažen uspeh kompanije Mlekoprodukt na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu novo je svedočanstvo o kontinuitetu kvaliteta proizvoda ove kuće koja posluje pod okriljem grupe Savencia Fromage & Dairy. Strateško opredeljenje kompanije Mlekoprodukt jeste proizvodnja hrane vrhunskog kvaliteta, dobijene od prirodnih sastojaka i u skladu sa održivim praksama orijentisanim ka dobrobiti cele zajednice. Ovo opredeljenje tržište prepoznaje iz godine u godinu, a nagrade žirija Međunarodnog poljoprivrednog sajma još jedan su podsticaj za dalje unapređenje kvaliteta celokupne palete proizvoda kuće Mlekoprodukt.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga