Više energije svakog dana

Podeli:

Brz temo savremenog života i godine, često čine svoje.

Neredovna ishrana, nedostatak kvalitetnog sna uz dosta stresa i malo odmora – dugoročno, mogu da naprave haos u organizmu i ozbiljno naruše vaše zdravlje. Zato smanjite gas, prikočite već pri prvim signalima koje vam telo šalje. U redu je da ne spavate baš svaku noć preporučenih 7 do 8 sati ali da vam prosek bude 3 do 4 sata sna po danu, to nemojte da vam pređe u rutinu. Kvalitetan odmor i san su jako važni za revitalizaciju, relaks, opuštanje mišića, oslobađanje stresa, pshičko i mentalno zdravlje. Neka vam to uvek bude prioritet. Prihvatite to ne kao „gubljenje vremena“ već kao punjenje baterija i istovremeno pražnjenje i povratak sebi. Tokom samo jednog dana susrećemo se sa raznim energijama ljudi koje deluju na nas i neminovno utiču.

Nakon jutarnje kafe kreće ubrzano udaljavanje nas samih i fokusiranje na posao, radne obaveze, druge ljude, rezultate, finalna rešenja uz mnogo izazova, problema i problemčića koje iz dana u dan rešavamo. Tek uveče kada se onako skroz istrošeni osvestimo pod hladnim tušem polako pokušavamo da se vratimo sebi. Bar na kratko, uz čašu nekog laganog vina, tihu muziku. Skontate verovatno i tada, iako umorni, da život jeste lep, samo fali vam malo više predaha i enegije. Preterali ste ponovo.

Izbalansirana ishrana je izuzetno važna i ona treba da bude bogata voćem, povrćem, žitaricama, proteinom, ribom uz redovnu hidrataciju. Dakle, na vodu nemojte zaboraviti. Uz sebe uvek nosite bočicu sa svežom vodom, posebno sada, kada su temperature u jakom plusu.

Boravak na svežem vazduhu prijaće vam u večernjim satima i ukoliko u blizini imate neki park, reku, prošetajte se sa svojim kućnim ljubimcem, porodicom, prijateljima ili čak i sami, i osluškujte prirodu. Potrudite se da probudite sva čula, osvestite svaki trenutak, osetite mirise, posmatrajte zalazak sunca, oblake koji se kreću, zastanite, usporite, pustite vetar da vam zamrsi kosu. Trudite se da uvek pronađete bar malo vremena za sebe kako bi mogli pružiti više, svima.

Više energije i bolji osećaj, pružiće vam i Energy plus, prirodni preparat kompanije Biostile, koji će dodatno unaprediti vaše zdravlje i ubrzati metabolizam.

Energy Plus, kapsule predstavljaju dijetetski suplement na bazi ekstrakta garsinije, cimeta, grčkog semena, bamije i borovnice, vitamina B6, mangana, bakra i hroma, namenjen energetskom metabolizmu i regulisanju telesne težine.

Više o prirodnim preparatima kompanije Biostile pogledajte ovde.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga