Veliki popusti na nakit i satove u zlatari Ormai

Podeli:

Dan žena je dan kada se posebno ističe značaj svih dama koje nas okružuju, kada se posebna pažnja iskažuje poklonima. Do dana žena je ostalo malo vremena, ali dovoljno da pronađete pravi poklon za devojku, suprugu, majku, baku, sestru, prijateljicu…a sigurna stvar sa kojom nikada nećete progrešiti jeste nakit.

Ljubazno osoblje zlatare Ormai pomoći će vam u odabiru nakita ili sata, a u ovoj juvelirnici obezbedili su i popuste do 40 posto, koji će važiti 7. i 8. marta.

Žene od davnina vole da se ulepšavaju, a za to im je potreban nakit. Osim što vizuelno ulepšava pripadnice lepšeg pola on doprinosi većem samopouzdanju i boljoj energiji za šta su zaslužni plemeniti metali. Ukoliko se odlučite da za 8. mart baš time obradujete neku ženu, sigurno je da nećete pogrešiti u izboru poklona.

„I mlađe i starije žene se jednako raduju nakitu. Zbog toga je on godinama čest poklon damama za 8. mart. Naš predlog za poklon su prsten, lančić, narukvica ili minđuše jer je dugogodišnje iskutvo pokazalo da većina žena baš to voli. To nisu samo obični komadi nakita. Oni će svakog dana podsećati vašu damu koliko vam znači. I satovi su u poslednje vreme postali izuzetno popularni kod žena. Pogotovo oni lepo dizajnirani i ukrašeni. Ove godine tokom 7. i 8. marta obezbedili smo velike popuste na deo našeg asortimana koji idu i do 40 posto“, kažu u zlatari Ormai.

Zlatara Ormai ima dve radnje koje se nalaze u Savezničkoj 5 i 5/1. Jedna je specijalizovana za prodaju zlatnog nakita, dok se u drugoj mogu naći srebrni, čelični, Swarovski nakit, satovi…

Na sajtu www.zlataraormai.com može se videti deo ponude zlatare Ormai. Ukoliko Vam se nešto svidi to možete odmah kupiti online ili rezervisati, pa preuzeti u radnji. Takođe, više informacija možete pronaći i na zvaničnoj Facebook stranici i Instagram profilu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga