Universavić – Nameštaj po želji i meri

Podeli:

Firma „Universavić“ već 15.godina brine o uređenju domova naših sugrađana, ali i onih koji žive van Zrenjanina. Proizvode nameštaj za sve prostorije vašeg doma a pored fantastičnog dizajna, prepoznatljivi su i po vrhunskom kvalitetu. Pored proizvodnje, bave se i maloprodajom a između ostalog rade i prodaju okova. Snabdevaju preko 100 stolara iz cele Srbije sa okovima. „Universavić“ proizvodi nameštaj po meri i serijski nameštaj a u svojim salonima ima u ponudi i tapacirani nameštaj, tako da mogu da opreme kompletno kuću, stan od samog početka do kraja. U svojoj ponudi imaju i tepihe koji će uneti toplinu u vaše domove.

„Ukoliko ne pronađete ono što želite, dizajnerski tim je tu da realizuje sve što zamislite. Dizajnerski centri se nalaze u Požarevcu i u Zrenjaninu. Radi se projektovanje nameštaja, zatim prikaz 3D projekta kupcu, nakon čega se ulazi u proces izrade nameštaja. Sledi dalje isporuka, ugradnja, pa čak i brisanje prašine, ukoliko je to potrebno :)“ istakao je Ivan Nikolić, ispred firme „Universavić“.

Svaki komad nameštaja moguće je izraditi i u drugoj boji, dezenu baš onako kako kupac želi.

U toku je i akcija pri čemu svaki kupac uz kupovinu ugaone garniture, dvoseda, troseda, fotelje, na poklon dobija klub sto.

Bilo da opremate jednu prostoriju ili ceo stan, Universavić je prava adresa za vas. Nalazi se na Žitnom trgu br.8

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga