Štiklice, gležnjače, cipele ili čizmice? Šta preferirate ove jeseni?

Podeli:

Prave dame su uglavnom na štiklama, i zimi i leti i svuda, uz obavezne haljine, suknje ili neke elegantne pantalone. Ljubitelji ležernijeg stila odlučuju se pre za farke i gležnjače, koje su idealne za dnevnu, večernju varijantu, duge šetnje, vožnju i brz tempo. Koji god stil da preferirate u prodavnici Bonelli shoes možete pronaći obuću za sve prilike, od visokih štiklica u jakim ali i svedenim bojama, sve do toplih ravnih čizmica za hladne dane. Na vama je da izaberete.

U toku je više nego sjajna akcija, popust od 30% na prvi i 50% na drugi par obuće. Dobra prilika da se na vreme pripremite za zimu i hladne dane.

Pored muške, ženske obuće, tu je i kompletan program za decu kao i prateći aksesoari, elegantne torbe i rančevi za sve prilike. Ukoliko planirate neka putovanja, oduševiće vas izuzetno veliki izbor kofera od malih za putovanja avionom, pa sve do onih većih, u koje možete spakovati sve za celu porodicu.

Bonelli shoes se nalazi u Tržnom centru Roda, na adresi Pere Dobrinovića 35 i u Tržnom centru – Veliki Univerexport, Barska bb.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga