„Toma“ obara rekorde gledanosti i u Zrenjaninu

Podeli:

Film o večitom boemu, Tomi Zdravkoviću, i njegovom životnom putu obara sve rekorde gledanosti danima unazad. Više od stotinu hiljada ljudi pogledalo je ovo filmsko ostvarenje od početka prikazivanja, a život legendarnog pevača privukao je i pažnju velikog broja Zrenjaninaca.

Iz bioskopa Cinestar u Big šoping centru u Zrenjaninu ističu da su ,zbog poštovanja epidemioloških mera, kapaciteti bioskopskih sala smanjeni, ali to nije sprečilo naše sugrađane da u 5 dnevnih termina gledaju projekcije filma „Toma“. Do sada je pordato više od 4000 karata samo u našem gradu, a prema najavama iz Cinestara, zbog ogromnog interesovanja, „Toma“ će biti na repertoaru još najmanje 14 dana.

Pesme Tome Zdravkovića pratile su svakoga od nas, nezavisno od godina. Plakali smo i smejali se uz tekstove i muziku koju je stvarao, zapravo, Toma je deo kolektivnog identiteta.

Film prati dve linije radnje: 1991. pratimo odnos Tome i doktora koji započinje lečenje Tome i kako se to poznastvo pretvara u prijateljstvo. Druga linija prati Tomin život: od detinjstva u Pečenejvicma, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života.

Uloge tumače: Milan Marić, Tamara Dragičević, Petar Benčina, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Paulina Manov, Milan Kolak, Mirjana Karanović.

foto: https://www.youtube.com/watch?v=FScqYLz6vvo print screen

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga