Bla Bla kviz- Da li ste riznica (ne)potrebnog znanja?

Podeli:

Koliko puta ste sedeli sa društvom i pitali se odakle vam ta informacija u glavi? Ili ste možda u čudu gledali  nekoga ko Ginisove rekorde recituje kao dete azbuku? Da li vas je nervira rođak koji zna sve moguće citate iz domaćih filoma i ne propušta priliku da svoje umeće prikaže na svakom prodičnom okupljanju? Ako je na sva ova pitanja odgovor „DA“, onda ste baš vi tim snova za BLA BLA KVIZ

Dakle, dva takmičara dnevno imaju po 7 pitanja i 60 sekundi da na njih odgovore. Oni koji tokom nedelje osvoje najviše bodova, nadmeću se u nedeljnom finalu svakog petka i nastavljaju borbu za učešće u super finalu. 

BLA BLA KVIZ, u sklopu jutarnjeg programa „Fruštuk“, osmislili su  Neša i Sanja, jer, verovali ili ne, njihova komunikacija se konstanto svodi na propitivanje i izvlačenje informacija iz Riznice nepotrebnog (i onog malo potrebnijeg znanja). Baš zato su odlučili da i tebe uključe u svoju svakodnevnu zabavu.

Sve što treba da uradiš je da se prijaviš putem Viber poruke na broj 060/ 6 510 222 i čekaš ponedeljak da te pozovu. A, da, da ne zaboravimo- svaki učesnik osvaja nagradu. Da, baš svaki. 

Nemojte misliti da smo zaboravili na glavnu nagradu, najslađe uvek ostavljamo za kraj. U duhu novogodišnjih praznika, odlučili smo da onom koji istraje tokom cele BLA BLA borbe i usput prikupi najviše poena, dodelimo… PEČENO PRASE! I što je najvažnije, TI BIRAŠ KADA ĆE SE PRASE NAĆI NA TVOJOJ TRPEZI.

Obezbedi svoje mesto u BLA BLA Kvizu na vreme i slušaj „Fruštuk“ svakog radnog dana od 8 do 11.  

Da li ste tim Neša ili tim Sanja? Postoji samo jedan način da saznamo- prijavi se na 060/ 6 510 222.

Prijatelji kviza: PerSu Marketi, zlatara Ormai, Laguna, Beli labud, Bon Appetite 023, Vaky Make up, Narodno pozorište „Toša Jovanović“, pet shop Luna M, Vaky Make Up.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga