Svi moramo biti zdravi

Podeli:

Inspirisani tekstom pobedničke pesme “ In Corpore Sano“ na Beoviziji, mnogi od vas su se sigurno zapitali koliko su zapravo zdravi, kakav je život koji vode, sistem u kome žive „…i šta ćemo sad?..“ Da li nam je autonomni nervni sistem baš dovoljno jak za sve kroz šta prolazimo i šta to možemo da menjamo, kako da naš život bude kvalitetniji, bolji i lepši. Živi se brzo, degustira se gotovo sve što se servira i apsorbuje u trenutku. Trudite se da budete svoji i da gradite neki svoj svet totalno drugačije od svega što je „in“ ali teško ostajete imuni. Naučite da prepoznate signale koje vam telo šalje i kada treba prikočiti. Tada pružite sebi više. Radite stvari koje vas istinski ispunjavaju i koje vas čine srećnima. Skontaćete da je to nešto što nema cenu i da se ne kupuje. To se stvara, neguje u svima nama, stiče, gradi i nadograđuje. Radite na sebi, intelektualno, umno, trenirajte, fizički se krećite više, jedite umereno i kada osetite da pucate izbrojite do deset, udahnite i recite sebi da možete sve. Zaista je tako. Filtrirajte ljude u stvarnom i virtuelnom svetu, životu. Eleminišite sve što je toksično i fokusirajte se na dobro, u sebi i u drugima.

Ishranu obogatite vitaminima, voćem, povrćem, unosite dovoljno tečnosti i obnovite svoju konekciju sa prirodom. Uživajte i u sunčanim ali i u onim sivim danima, jer sve će ovo proći.

Kada vam je teško da se skoncetrišete na nešto, ostavite to i napravite kratak predah. Radite nešto drugo što vas manje zamara. Ukoliko primetite da često zaboravljate onda vam definitivno treba restart.

Postoje i preparati koji su na prirodnoj bazi i mogu unaprediti vaše zdravlje. Kompanija Biostile preporučuje preparate Brain Support + Koenzim Q10 uz koji dobijate gratis Sok od nara 300 ml.

Biljke, vitamini i minerali u ovom preparatima namenjeni su nervnom sistemu i poboljšanju mentalnih funkcija kao i boljoj prokrvljenosti.

Više informacija možete dobiti putem telefona

0800 600 700 ili putem linka https://biostile.rs/proizvod/brain-q10-nar

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga