Salmanović: Važan je osećaj slobode

Podeli:

Salmana Salmanovića znamo iz raznih priča. U svakoj je „the good guy“. Prosto je tako. Možemo da se trudimo da nađemo nešto negativno, da kažemo da nam ne odgovara, da je nametljiv, arogantan, drzak, ali to naprosto nije tačno. Stoga- gospodin Salmanović, jedan od najširih osmeha Zrenjanina, navikao nas je da pleni pozitivnom energijom, onom pravom, ne onom iz skupih magazina.

Šireći pozitivnu energiju, ovaj dečko je hteo- ne hteo stekao mnogo poštovalaca (fanova, ako ćemo da budemo urbani). I upravo zato ne čudi da će baš Salman nastupiti na baš Exitu. I to baš ove subote.

Ukoliko ga pratite na Instagramu, mogli ste da gledate i slušate njegove probe za nastup na, verovatno, najzačajnijem festivalu u ovom delu Evrope. Inače, nemojte nikome reći, ali Salman je do pre 3 godine mislio da je Exit „tamo neki festival“.

-Da, znao sam da postoji, ali tek kada sam otišao tamo, shvatio sam zašto ga ljudi toliko vole. Te 2018. godine sam prvi put kročio u državu zvanu Exit. Preplavio me je osećaj uzbuđenja, začudnosti i slobode. Zaista, ta sloboda, takav osećaj se može doživeti samo tamo. Za mene je Exit sinonim za slobodu.

Dakle, nekada u publici, a sada na bini, na rege stejdžu, da budemo precizni.

-Da, uh. Moram da priznam da sam jako, jako nervozan. Vežbam mnogo, gotovo po ceo dan. Velika je odgovornost nastupati na Exitu. Nikada ranije nisam nastupao na tako velikom festivalu, uglavnom su to bili klubovi i kupališta u Zrenjaninu, a sada, eto, rege stejž. Znate, rege stejdž je sjajna stvar. Ako nastupate na glavnim binama, sa najvećim muzičarima današnjice, male su šanse da će vas neko zapamtiti. Ovako šanse rastu. Morao sam da razradim strategiju.

Prethodnih godinu i po dana nismo išli nigde. Služili smo se autosugestijom i ubeđivali sami sebe da nam koncerti nisu baš preko potrebni. Možemo da se družimo i online. Nije urodilo plodom. Kako je vreme odmicalo, postalo je više nego evidentno da smo se mi uželeli muzičara jednako koliko oni publike.

-Ima nešto u tome što se nismo viđali ni slušali uživo godinu i po dana. Niko nigde nije nastupao, niko nigde nije išao. Baš zato sam ubeđen da će sutra biti sjajna žurka. Nakupilo se tu dosta energije koja može da se oslobodi samo kroz muziku, ples i osmeh. Potrebno nam je svima i znam da ćemo svi dati maksimalni gas da se provedemo odlično.

Dakle, ukoliko jedva čekate da se sjajno provedete i oslobodite nagomilane energije, vidimo se sutra oko 2 ujutru na rege stejdžu Exit festivala.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga