Registracija vozila

Podeli:

Registracija vozila iziskuje pored dodatnih troškova i vreme, koje često nemamo. U zavisnosti od godišta, kubikaže, modela, da li ste prvi vlasnik ili ne, kreira se i cena. Kako bi ekonomično pristupili savetujemo da prvo proverite kompletnu ponudu i izaberete onu opciju koja vam je najpovoljnija. 

Potrebno vreme u celoj priči  igra značajnu ulogu. Svako želi da u što kraćem roku završi sve, po mogućstvu u jednom danu i na jednom mestu.  

Transport Berar koji se nalazi na adresi Železnička 103 na mestu stare plinare, vrši tehnički pregled za putnička, teretna vozila, autobuse i motocikle. U funkciji je nekoliko linija tehničkog pregleda pa se tehnički pregled obavlja bez čekanja i zakazivanja. Na licu mesta završava se kompletna administracija, što ubzava ceo proces registracije. Platni promet je dostupan i nije potrebno da odlazite do Sup-a. Nakon izvršene uplate i pređenog tehničkog, svu papirologiju preuzimate u Transport Berar-u i dobijate registracionu nalepnicu.

BUDITE SIGURNI NA PUTU – IZABERITE ODGOVARAJUĆE OSIGURANJE

Ne zaboravite da se informišete o raznim mogućnostima osiguranja kako bi bili bezbedni i sigurni na putu.

Transport Berar sarađuje sa Dunav, Triglav i DDOR osiguravajućim kućama, tako da pored vozila, možete uraditi osiguranje putnika u javnom prevozu, pomoć na putu, kasko osiguranje i slično.

Sve informacije možete dobiti i putem telefona 062/805-14-44 ili lično u Transport Beraru na adresu Železnička 103

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga