Pripreme za drugu Uličnu trku Ečke- Započeto merenje trkačkih staza

Podeli:

Nakon fantastične Prve ulične trke Ečke, organizatori ove sportske manifestacije najavljuju sledeće izdanje. Kako ističu, ove godine, zbog velikog interesovanja trkača i javnosti, kao i radi što bolje organizacije, pripreme počinju malo ranije.

– Ove godine trka će se održati 29.10.2022.  godine (subota). Rešili smo da sertifikujemo stazu na 10km i 5km tim povodom pozvali smo gospodina  Boruta Podgornika iz Slovenije koji je WA/AIMS merilac staza uličnih trka sa A licencom. Smatramo da je ovo veliki iskorak za “Uličnu trku Ečka” kao i za atletiku u Srbiji jer će u budućnosti biti moguće na ovoj stazi istračati svetski, evropski ili državni vredan rezultat (record), kao i mogućnost održavanja veoma važnih sportskih događaja i prvenstava- kažu organizatori.

Na čelu tima Ulične trke Ečka stoji Đurić Nemanja koji je direktor trke i organizator ovog događaja, dodao je da je veoma zadovoljan prvim izdanjem i da čvrsto veruje da će drugo biti još bolje, u prilog tome najavljuje da će se uskoro otvoriti ranije prijave kako bi učesnici mogli na vreme da obezbede svoje pakete po promo cenama.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga