Pred put – proverite tehničku ispravnost automobila

Podeli:

Sezona godišnjih odmora je u punom jeku i pored velikih gužvi na graničnim prelazima, u saobraćaju, od vas se očekuje da budete smireni, pribrani i savesni vozači jer bezbednost zaista jeste na prvom mestu.

Kako bi u potpunosti uživali u vožnji bitno je da imate pouzdano vozilo i naravno, tehnički ispravno.

Nije bitno da li putujete na planinu ili more, na neku kraću ili bližu destinaciju, ispravnost vozila je od presudne važnosti za sigurnost svih putnika koji se voze u atomobilu.

Zbog toga na vreme zakažite proveru i servis svog četvorotočkaša a potom pakujte kofere.

Preporučujemo Herodek Auto centar, gde možete obaviti:

  • DPF servis
  • Mašinsko čišćenje DPF filtera
  • Dekarbonizaciju motora
  • BMW servis
Svi delovi i sklopovi vozila podložni su trošenju ili tokom vremena oslabi njihova funkcija ili se jednostavno zapuše tokom upotrebe. Redovan servis je preventivna zamena delova pre nego što dođe do njihovog potpunog otkazivanja čime se mogu prouzrokovati mnogo veći kvarovi. Servis treba raditi i bez obzira na stanje delova. Jednostavnije je obaviti redovan servis na vreme nego rizikovati da dođe do većeg kvara. Preventivno održavanje je verovatno jedan od najboljih načina da uštedite novac za održavanje vozila i da budete sigurni na putu. navode u Auto centru Herodek.

Svaki put kada uradite redovan servis znajte da ste motoru produžili i olakšali rad. Ne zaboravite da je ulje krvotok vašeg motora, a svi filteri vrsta zaštite i pluća vašeg ljubimca„, istakao je Andrej Herodek, vlasnik Herodek auto centra.

Nakon vizuelnog pregleda stanja filtera, pregled se vrši endoskop kamerom. Učitavanje zaprljanosti vrši se softverskim putem. Filter se čisti posebnim sredstvom, zatim sledi predsušenje i sušenje. Celokupan postupak traje oko 90 minuta.

Svi motori sa unutrašnjim sagorevanjem stvaraju naslage ugljenika a te naslage utiču na to da se unutrašnji delovi motora zapuše pa dolazi do slabog rada dizni, ventila ali i samih klipova motora. Dekarbonizacija je pravo rešenje za otklanjaje ovakvih naslaga.

Tim profesionalaca u Herodek auto centru dijagnostikovaće nivo zaprljanosti i omogućiti da automobil bolje funkcioniše i ima manju potrošnju.

Nakon provere tehničke ispravnosti i sređivanja vozila, sledi pakovanje kofera i pravi odmor. Za bezbednu vožnju najvažnije je da imate sigurno i pouzdano vozilo.

Herodek auto centar možete posetiti na adresi

Toše Jovanovića 76 u Zrenjaninu, a svoj termin zakazati putem telefona 069/755-855

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga