Pravilna nega i ishrana ljubimaca tokom hladnijih dana

Podeli:

Hladnije vreme i kiša ne utiču samo na ljude, već i na životinje. Važno je da vlasnici svojim ljubimcima obezbede adekvatnu negu i zaštitu tokom jesenjeg i zimskog perioda. Dok tokom visokih temperatura životinje slabije jedu, kada dođu hladnija godišnja doba, važno je prilagoditi ishranu novonastalim okolnostima. Kako bismo rešili sve nedoumice, posetili smo pet šop „Sumo“.

Nezavisno od toga da li je vaš ljubimac obožavalac suve hrane, odnosno granula ili favorizuje konzerviranu hranu, veoma je važno da dobro pogledate deklaraciju. Tokom hladnijih dana psima i mačkama je potrebna jača hrana, naraočito ukoliko žive u dvorištu. Sve vrste hrane za čupavce možete pronaći u pet šopu „Sumo“.

Osim hrane, poslastica i kozmetike za pse i mačke, u pet šopu „Sumo“ možete pronaći i igračke kojima pospešujete zaštitu životne sredine. Naime, jedino u ovoj prodavnici hrane i opreme za kućne ljubimce možete kupiti igračke koje su pravljene od reciklirane plastike iz okeana.

Svi artikli koji su dostupni u prodavnici pet šopa „Sumo“, uskoro će biti dostupni i na njihovom veb šopu. Vlasnici ovog zrenjaninskog pet šopa najavljuju još iznenađenja za svoje verne mušterije, ali o tome drugom prilikom. Iz pet šopa Sumo ističu da je važno da njihovi kupci znaju da im se uvek mogu obratiti za savet i pomoć, jer je i jednima i drugima u cilju da ljubimci budu zdravi i veseli.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga