Spremni za produženi vikend

Podeli:

Bliže se usrkšnji praznici i verovatno već istražujete po internetu gde bi to mogli da otputujete na par dana i napunite baterije. Možda se odlučite da istražujete lepote Srbije i obiđete poznate turističke destinacije. Buđenje prirode probudiće i u vama one najlepše emocije.

Za početak potrebno je da rezervišete slobodne dane, skuvate kaficu pa pažljivo birate mesto gde ćete otputovati. Spisak sa potrebnim stvarima je vrlo korisna stvar jer možete štiklirati jednu po jednu stvar i tako izbeći situaciju da nešto zaboravite. Ukoliko ste vozač i putujete svojim kolima, izdvojite novac za gorivo. Možete ga kupiti i danas ukoliko ste u mogućnosti, kako bi izbegli dodatne troškove ukoliko dođe do poskupljenja. Maske vam sada više nisu potrebne, ali ubacite po koju na ček listu – da se nađe. Inforimišite kolege o tome da ćete biti odsutni i gledajte da završite sve poslovne obaveze pre nego što krenete na vaš mini odmor. E sad, pored goriva, obavezno proverite tehničku ispravnost vašeg vozila.

Za kompletnu proveru vozila možete posetiti Auto centar Optima koji si nalazi na adresi Miletićeva 85 u Zrenjaninu. Tu možete rešiti kompletnu dijagnostiku, servis motora, zamenu ulja, servis kočnica, baterija, svetala, guma ali i glass servis. Praktično sve na jednom mestu. Informacije možete dobiti putem telefona 023/526-027 i 062/526-027

Savetuje se prilagođavanje brzine i poštovanje svih saobraćajnih propisa.

Nakon provere tehničke ispravnosti, možete i oprati vozilo u perionici koja je u sklopu auto centra.

Sada vam ostaje samo da date pun gas i završite sve svoje obaveze kako bi u potpunosti uživali u svom mini odmoru.

Leto je daleko i zato su produženi vikendi i praznici savršeno vreme da otputujete negde i uživate u čarima prirode i dobrom društvu. Koga ćete povesti na to putovanje, ostaje na vama. Oni koji jedva čekaju leto definitivno će odabrati toplije krajeve dok će ljubitelji zimskih sportova birati planinu. Šta god da izaberete, nema greške, pred vama je novo iskustvo i dragoceni trenuci kada se vraćate zapravo sebi i onima do kojih vam je stalo.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga