Potpisan Protokol o saradnji između turističkih organizacija gradova Zrenjanina i Kikinde

Podeli:

U prisustvu gradonačelnika Zrenjanina Sima Salapure i Kikinde Nikole Lukača, danas su u Baroknoj sali Gradske kuće direktori turističkih organizacija dva grada, Zoran Ljubotina i Jasmina Milankov potpisali Protokol o saradnji. Na osnovu sadržaja potpisanog dokumenta, ozvaničena je dosadašnja saradnja dva grada u oblasti turizma, zajedničkih nastupa na tržištu i promovisanja manifestacija od značaja za obe sredine, a kako je ovom prilikom rekao gradonačelnik Zrenjanina, u širem smislu to predstavlja unapređenje saradnje između Kikinde i Zrenjanina i nastavak dosadašnjih razvojnih aktivnosti dva grada.

Direktorka TO Kikinda Jasmina Milankov rekla je da saradnja između turističkih poslenika Zrenjanina i Kikinde traje već pet godina, ali da sada dobija viši nivo, uz dosta planova i zajedničkih aktivnosti koje bi trebalo da se relizuju u narednom periodu.   

Zoran Ljubotina, direktor TO Zrenjanin, ocenio je potpisivanje protokola kao novu stranicu u saradnji između dva banatska grada, kroz čije će se ideje i ciljeve doći i do bolje i kvalitetnije turističke ponude i većeg odziva gostiju i posetilaca manifestacija od značaja i za Zrenjanin i Kikindu.

Današnju svečanost u Gradskoj kući uveličali su prigodnim nastupom članovi KUD “Pionir” iz Zrenjanina, prikazom banatskih igara nazvanim “Veliki banatski šor”, dok je o suštini i značaju potpisanog protokola govorio Jaroslav Stevanov, predstavnik Turističke organizacije grada Zrenjanina.  

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga