Kako ojačati imunitet tokom zime?

Podeli:

Već svi znamo koliko nam virusi, infekcije i prehlade zadaju problema. Zadatak svih nas je jačanje imuniteta i odbrana od „nevidljivih neprijatelja“. Unošenje dovoljne količine tečnosti, prvenstveno vode a zatim prirodnih čajeva, ceđenog voća osnova su za normalno funkcionisanje i obavljanje svih dnevnih aktivnosti. Boravak na svežem vazduhu, fizička aktivnost u vidu laganog trčanja ili šetnje prijaće kako vašem nervnom sistemu tako i mišićima i učiniće da i tokom zime budete u kondiciji i izgledate ali i osećate se dobro. Zdravo pre svega.

Redovna izbalansirana ishrana sa dosta voća, povrća zadovoljiće dnevnu potrebu vašeg organizma za vitaminima. Unos proteina je od velike važnosti kako bi imali dobru izdržljivost i dovoljno energije. Redovan i kvalitetan san utiče na jačanje imuniteta i zato je uvek potrebno izdvojiti vreme za odmor i spavanje kako bi se telo regenerisalo od stresa, fizičkog ali i psihičkog umora.

Provereni saveznik u jačanju imuniteta i organizma je prirodni preparat kompanije Biostile – IMMUNO SUN.

Više o prirodnim preparatima kompanije Biostile pogledajte na biostile.rs

Immuno sun je potpuno prirodni komplet proizvoda za jačanje imuniteta, koji sadrži kapsule i prašak za pripremu napitka.
Glavni sastojak Immuno sun kapsula je Reiši gljiva (Ganoderma) koja se već 4000 godina koristi u Kini i Japanu zbog svojih lekovitih svojstva. Sastojci ganoderme pokazuju višestruka pozitivna dejstva na ljudski organizam.
Ganoderma doprinosi imunskom sistemu i zdravlju cirkulatornog sistema.
Dokazano je da većina ljudi ima manjak vitamina D, a samo dovoljna količina D vitamina u našom telu može da nas zaštiti od mnogih bolesti, mogućnost da se razbiolimo bila bi manja, a simptomi bolesti blaži.
Immuno sun kapsule sadrže veliku količinu vitamin D3, čak 3800 IU,  kao i veliku količinu vitamina C, vitamine B6, B9, B12 i folnu kiselinu.
Imuno Sun prašak sadrži velike doze magnezijuma iz tri različita prirodna izvora, što omogućava višestruko delovanje: odlično deluje protiv umora, iscrpljenosti, daje i dodatnu energiju našem telu a od velike  je važnosti i za održavanje zdravih kostiju, zuba i mišića.
Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema, održavanju normalne mišične funkcije i normalnih kostiju.
Vitamin C iz prirodnog izvora šipurka ima produženo delovanje i omogućava bolju apsorbciju u telu.
Vitamini B2, B6, B9, B12 i folna kiselina doprinose funkciji imunog I nervnog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti. Doprinose I normalnom metabolizmu homocisteina. Aminokiselina homo-cistein je veliki neprijatelj našeg srca i krvnih sudova, a u organizmu nastaje zbog prevelike izloženosti stresu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga