Počinje pordaja karata za koncert benda Iron Maiden

Podeli:

Najtraženiji hevi metal bend Iron Maiden će 24. maja 2022. godine u beogradskoj Štark Areni prirediti nezaboravan spektakl, a prodaja ulaznica počinje danas u 10h preko online servisa i na svim prodajnim mestima tickets.rs po cenama od 3.900 do 6.900 dinara.

Turneju Legacy of the Beast World Tour su započeli još 2018. godine, ali su, zbog pandemije, mnogi nastupi planirani za prošlu i ovu godinu morali da budu odloženi. Na radost desetina hiljada fanova u Srbiji i regionu, Beograd je jedan od šest evropskih gradova u kojima će Maiden-i nastupiti tokom 2022. godine.

O kakvom spektaklu je reč i da ovaj koncert svakako ne treba propustiti, svedoče i snimci sa njihovih već održanih koncerata u okviru aktuelne svetske turneje. Šou je do sada videlo skoro dva miliona ljudi širom sveta, a obožavaoci i mediji su jednoglasni da je u pitanju Maidon-ov najspektakularniji i najekstravagantniji nastup u njihovoj karijeri.

Ipak, bend najavljuje da će nastup u Beogradu biti scenski još bogatiji, te da će publici dočarati novi “Senjutsu” svet koji je inspirisan njihovim poslednjim albumom. Koncertni i scenski dizajn sadrži više različitih, ali međusobno povezanih “svetova” koji su inspirisani stripom i igricom koju je bend objavio 2017. godine, a po kome turneja i nosi naziv. Osim legendarnog Eddie-ja na sceni Štark Arene će se naći i veliki Spitfajer, Ikar, Hell, a sve to uz spektakularnu pirotehniku, bacače plamena i druge ekstravagantne elemente scenografije.

Sve će biti povezano i set listom koja obuhvata veliki izbor hitova iz 80-ih sa puno iznenađenja sa kasnijih albuma, što uključuje i pesme sa njihovog poslednjeg albuma “Senjutsu” koje nisu izvodili na dosadašnjim koncertima.

U Beogradu će nastupiti po sedmi put, a miljenici beogradske publike su postali još pre 40 godina. Na poslednjem koncertu koji je održan 2014. godine na Kalemegdanu je prisustvovalo više od 20.000 ljudi.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga