PLATIVOO – BESPLATNO DIGITALNO SANDUČE ZA SVE VAŠE RAČUNE

Podeli:

Zamisli da sve svoje račune dobiješ u jednom digitalnom poštanskom sandučetu koje se nalazi na tvom računaru. Nema gubljenja računa i čekanja poštara, već da sve možeš platiti elektronskim putem preko jednog naloga, bez razmišljana da li je transakcija obavljena i bez čekanja u redu u pošti.

Zamisli samo uštedu neke kompanije koja se odluči da svoje račune plasira elektronskim putem u tvoje digitalno sanduče. Možda uspe i da nam smanji račune

Misliš da to nije moguće!?

Moguće je! Od sada tu je Plativoo.

Plativo je web platforma koja korisniku omogućava da bilo koji račun primi elektronskim putem i to u jednom digitalnom sandučetu, da ih plati direktno na račun izdavaoca računa putem e-bankinga ili u pošti, da ih arhivira i evidentira i da ih podeli sa svima koji su zainteresovani (recimo ako ste vlasnik stana na ovaj način možete pratiti plaćanje računa od strane podstanara).

Plativoo je posrednik u slanju računa. Kompanijama koje izdaju račune omogućava slanje elektronske verzije računa primaocu koji se odlučio da koristi Plativoo servis. Novac se prosleđuje direktno na račun izdavaoca, bez dodatnih provizija za korisnika servisa Plativoo.

Ovu zanimljivu platformu firma Plativoo d.o.o predstaviće i na predstojećem međunarodnom poljoprivrednom sajmu ZrBizNet od 20-22.septembra u hali Medison, stoga vas pozivamo da ih posetite i tamo dobijete sve dodatne informacije koje su vam potrebne.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga