Osetite luksuz Beverly Hills-a u zlatari Ormai

Podeli:

Satovi imaju svoju osnovnu funkciju – da nam pokažu tačno vreme. Iako se satovi danas nalaze gotovo na svim uređajima oko nas, ručni satovi nikako nisu prevaziđeni. Vremenom su postali modni detalj, oslikavaju status vlasnika, njegovu ličnost, a danas kao pametan uređaj služe i za komunikaciju. Ipak, ostali su sinonim za precizno merenje vremena. Zaljubljenici u satove teže ka kvalitetnom satu koji će da traje i da svojim performansama opravda cenu koja je za njega plaćena.

Ako ste i vi zaljubljenici u satove i za sebe, ili neku vama dragu osobu, tražite modni sat koji je kvalitetan i koji može da ide “ruku pod ruku” sa satovima svetski poznatih brendova, onda treba da posetite Zlataru Ormai. Njihova široka ponuda nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovog puta iz njihove ponude izdvojili smo Beverly Hills Polo Club satove.

Brend Beverly Hills Polo Club osnovan je 1982 godine. Inspirisan je luksuzom i nasleđem Beverly Hills-a. U Americi je jedan od vodećih brenova, a njihov zaštitni znak je odmah prepoznatljiv svima. Poznato je da je asortiman satova fokusiran na stil i pristupačnost. Pored toga što su cene pristupačne ovi satovi imaju i odličan kvalitet. Svaki sat je nerđajućeg čelika, poseduje Seiko mehanizam, a staklo je safirano što znači da me mnogo teže ogrebati ga od običnog mineralnog stakla. 

Obavezno posetite Zlataru Ormai, pa čak i ako niste zaljubljenik u satove, sigurno ćete pronaći komad nakita koji je savršen za vas. Zlatara Ormai nalazi se u Savezničkoj ulici broj pet. Deo ponude možete videti na njihovoj facebook stranici, instagram profilu ili na sajtu

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga