Nezaboravan produžen vikend u Petrolandu

Podeli:

Ukoliko razmišljate o nekom kraćem odmoru i kako to da za kratko vreme napunite baterije, Petroland vas zove da uživate svim svojim čulima. Očekuje vas puno vode, opuštanja i dobre zabave.

Ne zvuči loše, zar ne?

Temperature iznad 30°C, wellness&spa, osvežavajuća pića, luda vožnja Black Hole i Crazy Corn velikim toboganima i sve to uz divnu muziku i hranu. Pravi raj nedaleko od vašeg grada. Isključite se bar na dan. Pravi reset uvek donese nešto dobro.

Tokom praznika očekuje vas bogat program i specijalne pogodnosti.

22.04. Petak – Popust od 10 % koji se obračunava na blagajnama i odnosi se na porodične ulaznice 2+1, 2+2, 2+3 ( dvoje odraslih i jedno, dvoje ili troje dece)

23.04. Subota – Popust od 10 % koji se obračunava na blagajnama i odnosi se na porodične ulaznice 2+1, 2+2, 2+3 ( dvoje odraslih i jedno, dvoje ili troje dece)

24.04. Nedelja – Specijalna gastro ponuda za male i velike, živa svirka Trio Mio Bend, produženo kupanje po istoj ceni (do 21 h umesto do 20h)

25.04. Ponedeljak – Specijalna gastro ponuda za male i velike, celodnevni program animacija uz neverovatne HAOS animatore ( aqua uskrs potraga za uskršnjim jajima, aqua uskrs potraga za zvezdicama, aqua basket i odbojka, sportska štafeta, trke mokrih majica, kviz milioner i naravno ništa bez masovnih koreografija).

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga