Najveći izbor bazena, opreme i hemije za bazene – Diskont Helena

Podeli:

„Diskont kućne hemije Helena“, specijalizovana je prodavnica za bazene i bazensku hemiju koja beleži rast prodaje duži niz godina. Ovaj diskont nudi izrazito povoljne cene bazena, opreme i hemije za bazene.

„Diskont Helena“ otvorio je i svoj nov objekat na Glavnoj pijaci, koji je lako uočljiv sa magistralnog puta. Najlakše je doći do objekta prolaskom pored glavnog ulaza Eko pumpe.

U ovom diskontu možete kupiti okrugle, četvrtaste, ovalne bazene sa metalnom konstrukcijom ili bazene na naduvavanje. Imaju pumpe različitih jačina i brendova. U ponudi su i filteri, plavi kamen, ph-minus, lepak za lepljenje bazena koji rešava problem bez pražnjenja vode u bazenu, robote za čišćenje i još mnogo toga.

„Diskont kućne hemije Helena“ proistekao je iz firme Helena Graf doo, koja se bavi proizvodnjom bazenske i kućne hemije, kao i dezinfekcionih sredstava i koja ima tradiciju dugu 30 godina. Uspešno poslovanje nastavljeno je prodajom kvalitetnih proizvoda i akcijama, što potvrđuje veliki broj Zrenjaninaca koji im poklanjajući svoje poverenje to i dokazuje.

„Naša najveća motivacija su zadovoljni kupci koji svojom preporukom i ponovnom kupovinom govore o kvalitetu naših proizvoda“ – poručuju iz „Diskonta kućne hemije Helena“.

U pitanju je prepoznatljiv diskont na dobro poznatoj adresi Ive Lole Ribara 28 u Zrenjaninu.

Sve za čist i blistav dom – Diskont kućne hemije „Helena“

Trenutno je u diskontu u toku velika akcija kojom se možete pripremiti ta leto! Obezbedite se za određeni period sredstvima za održavanje vode u bazenu, tako što ćete kupiti 40 litara natrijum – hipohlorita + 1 multiflok, čime ostvarujete popust od 50% za algicid.

U „Diskontu kućne hemije Helena“ možete doneti onoliko kanistera – koliko želite da kupite natrijum – hipohlorita i ostvarićete dodatni popust od 100 dinara po kanisteru.

Savete o tome kako doći do kristalno čiste, ali i zdrave vode u bazenu pogledajte u videu u nastavku

teksta.

U ponudi imaju i kompletnu kućnu hemiju koja je potrebna svakom domaćinstvu. Od sapuna, deterdženata za sudove, sredstava za stakla, deterdženta za veš, omekšivača, gelova za tuširanje, kozmetike, dezinfekcije, do pelena za decu i odrasle, hrane i poslastica za kućne ljubimce.

Robu možete poručiti telefonom na broj 023/515-903, a diskont Helena vam je dostavlja putem kurirske sluzbe.

„Želim da istaknem da su nam cene u startu izuzetno niske i da svaki vlasnik bazena može brzo i lako pronaći računicu ukoliko kupuje kod nas. Pritom štedite vreme, jer sve završavate na jednom mestu„. – zaključuje vlasnik Diskonta kućne hemije Helena

Radno vreme prodavnica:

  • Diskont kućne hemije Helena 1 Ive Lole Ribara 28

Radno vreme svakog radnog dana od 8 do 17 časova i subotom od 8 do 15 časova

  • Diskont kućne hemije Helena 2 – Na samom ulazu Glavne pijace iz pravca Eko pumpe

Radno vreme svakog radnog dana od 8 do 18 časova i subotom od 8 do 16 časova

Sve informacije putem telefona:

Diskont kućne hemije Helena 1 Ive Lole Ribara 28 023/515-903

Diskont kućne hemije Helena 2 – Na samom ulazu Glavne pijace iz pravca Eko pumpe 060/0 203 918

Više informacija o proizvodima moguće je pronaći na sajtu www.helenagraf.rs.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga