Mlekoproduktu plaketa za poslovni uspeh Privredne komore Srbije

Podeli:

Zrenjaninska kompanija Mlekoprodukt može se pohvaliti na kraju godine potvrdom uspešnog poslovanja i od strane držanih institucija. Kompanija je dobitnik priznanja nagrade Privredne komore Srbije za 2019. godinu, za ostvarene rezultate ove poslovne godine, za doprinos razvoju i unapređenju srpske privrede i njenoj prepoznatljivosti u inostranstvu. Na ovakav način kompanija je još jednom potvrdila da okuplja pobednički tim.


Zahvaljujući impresivnim rezultatima ove godine, Mlekoprodukt je danas jedna od najbolje rangiranih kompanija iz oblasti mlekarske industrije i daje značajan doprinos razvoju poljoprivrede u celini, što dodatno potvrđuju i brojna društvena priznanja koje je kompanija dobila.

“U godinama iza nas uložili smo mnogo u podizanje kvaliteta naših proizvoda. U ponudu smo uveli značajne novine, a kao kompanija činimo sve da obezbedimo dobre uslove za kvalitetan rad i razvoj profesionalnih i ličnih kapaciteta zaposlenih. Zaposleni su nam najvažniji resurs, zbog čega putem anketa merimo njihovo zadovoljstvo sa ciljem da poboljšamo ambijent i uslove na radnom mestu. Nagrada koji smo dobili predstavlja potvrdu da smo na pravom putu i ujedno obavezuje nas da u budućnosti ostvarujemo još bolje rezultate”, rekao jeAndrej Beslać, direktor Mlekoprodukta.

Na svečanoj sednici Skupštine Privredne komore Srbije dodeljeno je ukupno 38 priznanja – 20 plaketa za poslovni uspeh, 16 povelja za poslovnog lidera i dve specijalne nagrade predstavnicima medija za doprinos informisanju javnosti o poslovanju privrede i PKS.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga