Maturska svečanost Srednje poljoprivredne škole

Podeli:

Maturanti zrenjaninske Srednje poljoprivredne škole, svečanom dodelom diploma obeležili su završetak trogodišnjeg i četvorogodišnjeg školovanja. Poljoprivredni, veterinarski i tehničari hortikulture,kao i cvećari i rukovaoci mehaničari poljoprivredne tehnike, aplauzom su ispratili jedno životno poglavlje.

Školsku 2020/2021. godinu u Srednjoj poljoprivrednoj školi iz Zrenjanina završilo je 109 učenika sa prosečnom ocenom iz maturskih/ završnih ispita 4,48. Četrdeset učenika je završilo školsku godinu sa odličnim uspehom, pedesetosam učenika sa vrlo dobrim uspehom i jedanaest učenika sa dobrim uspehom. Đaci generacije 2020/2021.godine su Milica Maksimović 4/1 i Đorđe Jovanović 4/2.

Vukovu diplomu dobili su: Milica Maksimović 4/1,Aleksandar Dulijan 4/1, Milica Stanić 4/2, Kristina Stefanović 4/2, Đorđe Jovanović 4/2. Specijalna diploma za sportistu generacije dodeljena je Ivani Novaković 4/2.

Nakon svečane dodele diploma i prikladnog pratećeg programa, maturanti su se, zajedno sa svojim profesorima uputili na lokaciju gde je upriličena proslava povodom završetka srednjoškolskog obrazovanja.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga